Annak az EU-nak vagyunk a tagjai, mely parlamentjének "LMBTQ-ügyi nagykövete" "transznemű" Szűz Máriaként pózol

Annak az EU-nak vagyunk a tagjai, mely parlamentjének "LMBTQ-ügyi nagykövete" "transznemű" Szűz Máriaként pózol

Riccardo Simonetti idén február óta "teljesít szolgálatot" az Európai Parlament "LMBTQ-ügyekért felelős jószolgálati nagyköveteként", merthogy már ilyen is van a mindent behálózó buzilobbinak köszönhetően.

A huszonnyolc éves Simonetti instagramos "influenszerként" tevékenykedik, ennek kapcsán kereste meg az Európai Parlament müncheni kapcsolattartó irodája.

A "nagykövet" ezúttal arról írt "közösségi" oldalán, hogy egy Siegessäule nevű buzimagazin címoldalán pózol "transznemű" Szűz Máriaként. Mellette egy fekete férfi áll mint Jézus nevelőapja, József.

"Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor akár azt is hihetjük, hogy a Szűz Máriának szakálla volt, nem?" – tette fel a kérdést, újabb betekintést engedve az "LMBTQ-emberek" rendkívül beteg, és "természetesen" kereszténygyűlölő lelkivilágába. De persze nem ő a fő bűnös, hiszen nyilvánvalóan elmebeteg, akit kezelni kellene, elzárva a külvilágtól, hanem azok, akik "nagykövetet" csinálnak belőle, és futtatják, hadd puszítson vallást, családot, nemzetet, mindent, ami szent és érték…

Hírdetés

(Kuruc.info – Mandiner nyomán)

Korábban írtuk:

Brüsszel "betiltaná" a karácsonyt – még Mária is célkeresztbe került

Undorító: már a Mikulást is bemocskolják a norvég posta aberráltjai


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »