Angliában már iszlamizálták Magyarországot

Angliában már iszlamizálták Magyarországot

Kedves barátom! Te, akinek elege van már az orbáni diktatúrából! Meg a folyamatos diktatúrából, valamint nem bírod se a diktatúrát, se a még nagyobb diktatúrát! Egy tuti kis helyet ajánlok neked a ködös Albionban. Egy tündéri városkát, Boltont. Jó hely ez a Bolton.

Nyugis hely, szép hely. Közel annyian lakják, mint Győrt, viszont negatív jövőkép tekintetében messze felülmúlja bármelyik magyar várost.

Hogy ne nyaldosson körbe folyton ragacsos nyelvével a honvágy, olyan utcát ajánlok neked, ahol viszonylagosan otthon érezheted magad. Mondjuk nem feltétlenül az idehaza megszokott, tepertőszagú magyar valóságban, ahol a diktatúra diktatúrát szül, s ha még nem mondtam volna, eközben diktatúra is van.

Nyilván egy ilyen helyről az utca végi anzixból sem hiányozhat a mecset és a minaret. Ez azért fontos, mert napi ötször legalább mobil nélkül is tudod, mennyi az idő. S ha netán megéheznél egy kis hazai ízre, csak fel kell keresned az utca közepén kifejezetten vendégmunkásoknak fenntartott boltocskát.

Csak aztán meg ne lepődj, amikor valami furcsát látsz a bolton. Mert, kérlek alássan, Boltonban a bolton ott a cseh zászló. Meg a szlovák. Meg a lengyel. És ha nagyon akarod, akkor a magyar is…

Hogy miért kell nagyon akarnod? Mert ez a magyar zászló – benne a koronás nagy címerrel – már egy picikét a jövőbe mutat.

Nyilván te is tudod, hogy a szélsőséges iszlám nézetek szerint az a föld, amit egyszer a próféta zászlaja érintett, és ahol kimondták Allah nevét, az már iszlám föld.

S hogy ehhez az egyszerű tényhez magyarságod a jelképeiben is illeszkedjen, a picinyke vegyesbolt kirakatába kitett magyar címeren némi változtatást kellett eszközölni az élelmes heraldisztikusnak. Ahogy a mellékelt fotókon láthatod, Szent István koronájának ferde keresztje helyét egy sokkal dizájnoltabb félhold foglalja el. S az avíttas kettős keresztet, mely a hármas halmon állt, felváltotta a sokkal menőbb felirat, egészen konkrétan Allah neve.

Na, most, ha erre azt mondanád, hogy ez úgy hiányzott neked, mint franciasalátába a vajon pirított tevefarok, nagyon nem lenne igazad. Hiszen ez nem más, mint multikulti, totális PC, elfogadás, tolerancia, és még sorolhatnék pár olyan dolgot, amitől Parászka Borókának hüvelyi orgazmusa szokott lenni.

Hírdetés

Nyugiság, lazaság! Csukd be a zsebedben kinyíló bicskádat, és figyelj ide jól! Ez a kép egy lehetséges jövőkép.

Először csak külföldön fognak feltűnni ezek a magyar-gyalázó jelképek. S majd azt mondják rájuk az ottaniak, mint a kis bolt tulaja, amikor rákérdeztek: Hát bocs, azt hittem, ez a hivatalos magyar zászló és a magyar címer. Amikor pedig a soha ki nem ürülő, vaskosra tömött bukszák megágyazzák odakint ezt híg takony áltoleráns pszeudo-viccelődést (ami amúgy rohadtul komoly és fenyegető), akkor majd ideiglenesen elhagyott hazádba is beköszön a próféta-dizájn.

És ha netán tiltakoznál ellene, akkor mocskosnáci bolsifasiszta vagy. Kirekesztő buziköcsög, aki már eddig se tolerálta, hogy idejön a szerencsétlen Ahmed Bagdad külsőről, ahol eddig teveszerelő volt, és nekiáll neked görög gyrost meg gasztro-uncsi rántott halat sütni a körúton.  

Szóval pajti, így kábé ez van.

De ha a kint dolgozó többséghez hasonlóan te is olyan magyar vagy, aki büszke a magyarságára (pont, mint az a kint dolgozó honfitársunk, aki felhívta figyelmünket erre a provokációra), akkor cselekedj! Az üzlet kirakatából ugyan nem került le a muszlim gyalázat, de valaki egy kinyomtatott, valódi címeres zászlóval fedte el, nagyon helyesen. Hasonló esetben te is így tegyél, barátom! És persze nyugodtan szólj, ha ilyet, vagy hasonlót látsz!

Valamint lazán, nem ráfeszülve, de azért határozottan küldd el az ilyesmit terjesztőket az illegális testi szerelemből élő felmenőikbe, illetve ha ennél széplelkűbb vagy, akkor csak a vérvörös picsába! Mert ha nem teszed, ha nem tesszük, akkor azt fogjuk tapasztalni, hogy a lejjebbnél is van lejjebb. És mindig, és egyre lejjebb.

Aztán majd húsz év múlva egy békéscsabai szalafita imám azt találja mondani: „Ha a magyarországi intézményekre kiteszik a magyar zászlót, akkor azok is lógni fognak, akik kitették azt. A magyarok autonómiájáról szó sem lehet.”  

www.tutiblog.com

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »