Anglia végórái: egy betolakodó szomáliai muszlim néger lett egy brit nagyváros polgármestere

A félmilliós nagyváros élére a zöldpárti Magid Magidot, egy szomáliai, muszlim bevándorló négert választottak meg, aki rögtön azzal indított, hogy megpróbál fellépni az idegengyűlölet ellen és igyekszik majd bebizonyítani, miért nem kell tőle és a hozzá hasonló emberektől tartani. Ennek érdekében rögtön páros lábbal szállt bele a brit hagyományokba, a monarchiát elavultnak nevezte és sértő megjegyzéseket tett II. Erzsébet királynőre.

A szomáliai nigger betolakodó kifejtette, attól hogy Sheffield vezetője fekete és muszlim, reméli az emberek a városra a sokszínűség központjaként fognak tekinteni.

A 28 éves Magid Magid lett a város legfiatalabb polgármestere, családjával ötéves korában utazott a nagyvárosba, hogy ott jobb életük legyen.

Hírdetés

Az újdonsült városvezető első interjújában kiemelte, ki akarja tüntetni Otis Mensah alvilági rappert. Be akarom csempészni a 21. századot a város életébe. Szerintem amúgy a bevándorlókból álló utcai bandák remek dolgot csinálnak a városban” – vázolta fel Magid, milyen jövőt szán a városnak.

888.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »