„Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről”

„Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről”

Vajna Tímea már nem fog gyereket szülni férjének, miután Andy Vajna nem őt, hanem asszisztensét vitte el a hétvégi Story Gálára – vette észre a NER-díva Facebook oldalán a 444.hu.

A kormánybiztos felesége helyett egy másik fiatal nő oldalán jelent meg a szombati rendezvényen, Vajna Tímea pedig az Instastoryjára posztolta a róluk készült fotókat, és minderre egy tapsoló-gratuláló emojit tett. Időközben kiderült, hogy a titokzatos nő Andy Vajna személyi asszisztense.

Hírdetés

Vasárnap pedig egyik Instagram-követője kérdésére, hogy „Timike akkor már nem is fogsz gyereket szülni?”, azt válaszolta a kaszinómogul-filmügyi kormánybiztos felesége, hogy „hát nem”, majd hozzátette: Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről. Fotóinak tanúsága szerint pedig csokoládéval kezeli bánatát. 

Vajna Tímea január elején azzal került be a hírekbe, hogy arról posztolt, hogy nincs lehetősége mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyijét viselte a Golden Globe-ceremónián. Az egyik hozzászóló rákérdezett, mit is jelent pontosan, hogy nincs lehetősége újat venni. Erre Vajna Tímea azt válaszolta: „nincs rá pénzem”.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »