Andorrai vagy dán ellenfelet kaphat a Fradi. A Slovan összekerülhet a Spartával – Sorsoltak a kupákban

Andorrai vagy dán ellenfelet kaphat a Fradi. A Slovan összekerülhet a Spartával – Sorsoltak a kupákban

Nyitókép: Körkép.sk (illusztrációs felvétel)

Hétfőn Nyonban megtartották a labdarúgó BL, EL, EKL 2024–2025-ös kiírásának harmadik sorsolását.

A Ferencváros a walesi The News Saints elleni továbbjutása esetén az UE Santa Coloma (andorrai)–Midtjylland (dán) párharc győztesével mérkőzhet meg a playoffkörért. Az FTC a párharc első mérkőzését idegenben játszaná.

Ha a Ferencváros alulmarad walesi riválisával szemben, akkor az El-ben szintén kiemeltként az APOEL (ciprusi, kiemelt)–Petrocub (moldovai) BL-párharc vesztesével csapna össze úgy, hogy az első mérkőzést idegenben játszaná.

A szlovák bajnok pozsonyi Slovan a szlovék NK Celje elleni kiesése esetén attraktív ellenféllel nézhet szembe az EL-harmadik selejtező körében. Ott ugyanis  a BL-ből kieső ír Shamrocku Rovers, illetve cseh bajnok Sparta Prága mérkőzés vesztesével játszik. E pártharc győztese mérkőzhet a Slovan – NK Celje (szlovén) párharc győztesével.

Hírdetés

További párosítások:

Amennyiben a Rózsahegy az Európa Ligában továbbjut a török Trabzonspor ellen, akkor a következő körben a Wisla Krakov – Rapid Bécs mérkőzével méri össze erejét.

DAC

A DAC-ra az Európa Konferencia-liga következő körében észt vagy horvát ellenfél vár.  A Zira-DAC párharc győztese az Eszék-Levadia Tallinn páros továbbjutójával mérkőzik az UEFA Konferencia Liga 3. selejtezőkörében.

Körkép.sk, SITA, Nemzeti Sport


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »