Ancelotti védhette meg Kassait

Spanyol sajtóértesülés szerint a Real Madrid elnökének kellett lenyugtatnia Thiago Alcantarát a heves indulatokat kiváltó Real Madrid-Bayern München BL-negyeddöntős visszavágó után a Bernebéu Stadion játékoskijárójában. A Bild pedig arról ír, hogy Carlo Ancelotti szüntette be a játékosok vitáját Kassai Viktorral.

A Marca úgy tudja, hogy a bajorok spanyol válogatott játékosa magán kívül volt a Kassai Viktor vitatott döntéseiről elhíresült, 4-2-es Real-győzelemmel véget ért meccs után, még az ellenfél játékosaival is összetűzésbe került a folyosón. Ekkor lépett közbe Florentino Perez klubelnök, akinek sikerült megnyugtatnia a 26 éves középpályást. A 70 éves sportvezető a madridi lap szerint arról győzködte Thiagót, hogy a müncheni odavágón a bajoroknak megítélt – és Arturo Vidal által kihagyott – tizenegyes nem volt jogos, és a madridi visszavágón a magyar játékvezető mindkét oldal kárára tévedett.

Hírdetés

Thiago Robert Lewandowskival és Arturo Vidallal együtt tagja volt annak a hármasnak is, amely állítólag a meccs után berontott a játékvezetői öltözőbe számonkérni Kassait. Ezt a Bayern München tagadta, a Bild pedig úgy tudja, hogy Carlo Ancelotti vezetőedző volt az, aki még a bírói szoba előtt véget vetett a veszekedésnek a játékosok és a magyar játékvezető között, és a vendégöltözőbe parancsolta Thiagóékat.

Az UEFA azt közölte, hogy az állítólagos eset miatt nem indul vizsgálat. „A tegnapi Bajnokok Ligája-meccsek után nem indultak fegyelmi vizsgálatok“ – közölte szerdán az európai szövetség.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »