Amiről ismét elfelejtett beszámolni a hazai média

Nem egy világrengető hír, de miközben itthon, a fősodratú médiában úgy jobb, mint a baloldalon minden a holokausztról, a zsidó kultúra szépségéről és az ilyen-olyan gagyi zsidó celebekről szól, aközben egyik kereskedelmi csatorna, egyik nagyobb hírportál, de még az MTI sem tartotta fontosnak, hogy beszámoljon arról a kezdeményezésről, amelyet a Pink Floyd zenekar két alapító tagja, Roger Waters és Nick Mason tett közzé a napokban.

A két világhírű zenész nyilvánosan arra kérte a világkörüli turnén lévő Rolling Stones tagjait, hogy tiltakozásul a palesztin területek törvénytelen izraeli megszállása miatt, mondják le a június 4-ére, Tel-Avivba tervezett koncertjüket: „Izraelben koncertet adni erkölcsileg azzal egyenlő, mint az apartheid idején fellépni a dél-afrikai Sun Cityben. A Rolling Stones fellépésével csak legitimálná az izraeli rezsim rasszista és tisztességtelen politikáját.”

A zsidók természetesen azonnal előhúzták az antiszemita billogot és nyomban rá is ütötték azt Watersék homlokára. Majd az igazukat erősítve gyorsan felidézték azt a tavalyi, belgiumi koncertet, ahol Waters egy malac alakú lufit eresztett a színpad fölé, amire aztán a technikusok többek között Dávid-csillagot is vetítettek.

Hírdetés

Hogy a Stones végül Roger Waters és Nick Mason kezdeményezésére lemondja-e a koncertet, ma még tudható, az azonban már igen, hogy a Pink Floyd főnöke akkor és most is magasról tett a a zsidók által megfogalmazott vádakra: „Békésen tiltakozni Izrael rasszista hazai és külföldi politikája ellen nem antiszemitizmus.”

Nagy igazság.

Talán nem véletlen, hogy az ilyen kijelentéseket, az ilyen híreket itthon egész egyszerűen elhallgatják.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »