Amikor rád mosolyog ükanyád – Bizarrnak tűnő technológiát mutattak be

Amikor rád mosolyog ükanyád – Bizarrnak tűnő technológiát mutattak be

 

Ezt a cikket az Erdély.ma budapesti önkéntes munkatársa küldte be a szerkesztőségünkbe. Amennyiben Ön is szeretne csatlakozni ahhoz a kezdeményezésünkhöz, hogy minél több érdekes hír jelenjen meg az Erdély.ma oldalon, küldjön tudósítást a [email protected] címre.

Amikor rád mosolyog ükanyád - Bizarrnak tűnő technológiát mutattak be

A geneológiára szakosodott vállalat, a MyHeritage egy új funkciót jelentett be oldalán, egy rég elhunyt rokon vagy felmenő fényképeit is életre tudja kelteni az új szolgáltatása – írja a The Guardian. Magyarán egy feltöltött régi fotón élethűen viselkedhet az ősünk a beállítások alapján.

“It makes me so happy to see him smile again!” Try our new #DeepNostalgia #PhotoAnimation feature for yourself and prepare to be AMAZED!!! https://t.co/p3h600G3MX pic.twitter.com/YdAn9IxyW0

Hírdetés

— MyHeritage (@MyHeritage) February 28, 2021

Vannak, akik szeretik a Deep Nostalgia funkciót, és varázslatosnak tartják, míg mások hátborzongatónak és nem kedvelik” – közölte a MyHeritage a technológiájáról. „Valójában az eredmények ellentmondásosak lehetnek, és nehéz közömbös maradni e technológia iránt. Ezt a funkciót nosztalgikus használatra szánják, vagyis a szeretett ősök életre keltésére” – tették hozzá.

This ‘Deep Nostalgia’ AI software is slightly Harry Potter-ish but altogether minblowing. Another one of my unknown WW1 soldiers brought back to life. Whoah. https://t.co/anfOHqGejg pic.twitter.com/ngiis9kA5C

— Art of Jimbo (@JimboPicton) March 1, 2021

A MyHeritage azt is közölte, nem teszik lehetővé felületeiken, hogy a felhasználók beszéltessék az őseiket, a funkcióval csak “némafilmeket” lehet alkotni a rokonok fényképei segítségével.

 


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »