Amikor elfajul a „nézeteltérés” – magyaroknak jobb ebből kimaradni…

A rendőrségre 2019. július 6-án 22 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a hajdúhadházi vasútállomáson két „társaság” összeverekedett. A bejelentő elmondta, hogy több embernél szerszámok, botok vannak, de volt olyan, aki egy térkővel ütötte az ellenfelét – közölte honlapján a rendőrség.

A rendőrök a helyszínre siettek, és szétválasztották a verekedőket, majd mentőt hívtak, és két helyi „férfit”, valamint egy „nőt” előállítottak a rendőrkapitányságra.

Hírdetés

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket, majd a 49 és 20 éves férfiakat bűnügyi őrizetbe vették, míg a 19 éves nő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet. A nyomozás adatai szerint egy korábbi „nézeteltérés” fajult egészen addig, hogy a családtagok összeverekedtek.

A mentőszolgálat munkatársai három főt könnyű sérülésekkel vittek kórházba. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »