Amikor a zsidó veszi elő a „zsidókártyát"…

Áll a bál Ausztriában két héttel a választások előtt: a Facebook már le is tiltotta azt a „Die Wahrheit über Sebastian Kurz” („Az igazság Sebastian Kurzról”) címmel indult csoportot, amiben nyíltan zsidózzák és Soros György katonájaként illetik az Osztrák Néppártot, az ÖVP-t vezető Sebastian Kurz külügyminisztert, akit többek közt Pinocchio-orral és a filantróp hálózatának ügynökeként ábrázolnak.

A balhé abból kerekedett, hogy a Profil és a Die Presse újságírói kiderítették, az Osztrák Szociáldemokrata Párt, az SPÖ és az általa felkért izraeli zsidó tanácsadó, Tal Silberstein kampánya áll a kamuprofilokkal megtámogatott akció mögött.

Hírdetés

A pártot vezető Christian Kern kancellár tagadta, hogy részt vettek volna a koalíciós partnert támadó kampányban, és külön kifejezte baráti viszonyát Soros Györggyel, de hiába: mint kiderült, az akcióban részt vállalt a zsidó Georg Niedermühlbüchler szövetségi ügyvezető, aki már távozott is a pártból.

Silberstein ismert izraeli zsidó kampányguru: Ehud Barak fontos spin doctora volt, dolgozott annak idején Magyarországon, Medgyessy Péter mellett is. Nem ő az egyetlen izraeli zsidó kampánytanácsadó, aki szívesen vesz részt antiszemita felütésű kommunikációs akciókban, ilyen volt Orbán Viktor nemrég elhunyt segítője, Arthur Finkelstein is.

(Index)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »