Amikor a pintérség azonnal rendet tesz: elhurcolták a National Policy Institute rendezvényének főszervezőjét

Amikor a pintérség azonnal rendet tesz: elhurcolták a National Policy Institute rendezvényének főszervezőjét

A Budapesten konferenciát rendezni szándékozó „fajvédő” csoportok köreiből származó információk szerint a „magyar” rendőrség megzavarta a National Policy Institute elnevezésű intézmény immár zárt körűvé vált rendezvényére érkező küldöttek egyik informális megbeszélését. Állítólag elhurcolták a helyszínről a konferencia főszervezőjét, Richard Spencert is.

A konferencia betiltása, a résztvevők elleni hajsza és a kommunista diktatúra módszereit idéző mostani hatósági fellépés fényében egyértelműen kijelenthető: Magyarországon fittyet hánynak a demokráciára és a jogállamra. Helyette már nem csupán a nyilvánosság előtt gyakorolt szólásszabadságtól, de az egymás között elmondott szavaktól is rettegnek. Függetlenül attól, hogy egyetértünk-e a meghirdetett tanácskozás céljaival, vagy sem, a cionista parancsoknak engedelmeskedő budapesti kormánynak a rendezvény betiltására vonatkozó diktatórikus intézkedései törvénytelenek, sértik az ENSZ Alapokmányában lefektetett emberjogi alapelveket és a magyar Alkotmány előírásait is. A rendezvény betiltását korábban már a nem éppen náci TASZ is sokallta.

Hírdetés

Egyelőre nem áll rendelkezésre információ Richard Spencer hollétével kapcsolatban, és azt sem lehet tudni, a konferencia más résztvevői ellen milyen intézkedéseket foganatosított a rendőrség.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »