Amikor a magyar önvédelem megmutatkozik, a sötét alakok megbújnak valahol: Tiszaföldváron tartott "egészségügyi sétát" a MÖM

Amikor a magyar önvédelem megmutatkozik, a sötét alakok megbújnak valahol: Tiszaföldváron tartott "egészségügyi sétát" a MÖM

A Magyar Önvédelmi Mozgalom hírszolgálata írja:

Reggel nyolc órától gyülekezetek mozgalmunk tagjai Tiszaföldváron, ahová egy helyi szimpatizánsunk meghívására érkeztünk. Az éjszakába nyúló megmozdulás apropóját a települést sújtó, droghoz köthető tarthatatlan állapot szolgáltatta.

A zombikinézetű alakok látványa és viselkedése miatt sokan félnek kimenni a temetőkbe, és a környező utcákban sem szívesen közlekednek az idősebb honfitársaink. Továbbá a lopások, betörések száma is jelentős a szintetikus droghasználat következtében.

Ezért a MÖM tagjai és a hozzájuk menet közben csatlakozó Szolnok megyei fiatalok elsősorban ezt a területet vették célba, de a nap folyamán kilátogattak a város egyéb külterületeiére is, illetve a belváros szórakozóhelyire is benéztek időnként.

Hírdetés

A séta közben semmilyen rendkívüli eseményt nem tapasztaltak, amely talán nem meglepő, hiszen amikor a magyar önvédelem megmutatkozik, a sötét alakok általában megbújnak valahol.

Az egész napos program a helyi drogtanyaként elhíresült, Kossuth és Széchenyi utca sarkán található diszkóban zárult, ahová búcsúzásként betértek a hazafiak.

Voltak is érdekes tekintetek ennek hatására, mivel a diszkóban szinte csak "ómigránsok" tartózkodtak. De egy hőbörgő alakot leszámítva, akit a társai nyugalomra intettek, nem ejtett senki egy hangos szót sem.

Sőt volt néhány vendég, aki magyarázva a bizonyítványát győzködte a hazafiakat, hogy bizony ők nem szoktak "balhézni" és velük nincs baj.

Majd hajnalban hazaérkezve kapta a hírt egy helyi lakos tájékoztatása alapján László Attila, a MÖM vezetője, hogy a távozásukat követően fél órával a lebuj vendégei karókkal és egyéb "harci kellékekkel" egymásnak estek. A foglalkozást végül a helyszínre siető rendőrség fújta le, majd lehúzta a redőnyt a szórakozóhelyen.

A MÖM tagjainak tegnapi jelenlétét végig a lakosság hálás szimpátiája övezte és többen jelezték, hogy szeretnének a hazafias közösség tagjai lenni.

Töretlen hittel, rendületlenül a magyar haza szolgálatában!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »