Amikor a balogi erőtartalék felszabadul: cigány erőszakolt meg egy fiatal lányt Salgótarjánban

Amikor a balogi erőtartalék felszabadul: cigány erőszakolt meg egy fiatal lányt Salgótarjánban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 14-én 20 óra 38 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarjánban egy lány sérelmére bűncselekményt követtek el. (Csak nem a polgármester-választás miatt hallgattak eddig róla? – a szerk.)

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy fiatalkorú lányt 19 óra 30 perc és 20 óra közötti időben Salgótarján belterületén, az utcán egy fiatal férfi leszólított, megfenyegetett, majd karjánál fogva egy üres telekre húzott, ahol szexuális erőszakot követett el rajta.

Hírdetés

A rendőrök 22 órán belül azonosították és rejtekhelyén, egy salgótarjáni ingatlanban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves miskolci férfit. B. Józsefet előállították a rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A hatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság 2016. február 18-án elrendelt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 19 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást – olvasható a Police.hu-n.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »