Amíg ilyen magyar nyugdíjasok vannak, addig rontáslevevő cigányasszonyok is lesznek

Amíg ilyen magyar nyugdíjasok vannak, addig rontáslevevő cigányasszonyok is lesznek

Több millió forintot csalt ki két nő egy férfitől Békés megyében.

Egyikük, egy 40 éves szarvasi nő évekkel ezelőtt, társkereső hirdetés útján ismerkedett meg a kétsopronyi nyugdíjassal. Akkor nem alakult ki közöttük szorosabb kapcsolat, de a nő a napokban újra felhívta régi ismerősét azzal, hogy szeretne vele találkozni. Mikor ez megtörtént, azzal hitegette, hogy szeretne vele összeköltözni, szeretne hozzámenni feleségül.

Hírdetés

Kunszentmártoni keresztanyjával együtt látogatták meg a férfit, akit el is vittek Kétsopronyból Kunszentmártonba. A gyanú szerint rávették őt arra, hogy a nemrégiben örökölt pénzét vegye ki a bankból, mert le kell róla venni a rontást. A milliókat 2019. november 12-én vették át a férfitől, majd másnap elterelték a figyelmét és a házának kamrájából is el akarták vinni az ott elrejtett pénzt.

A nyugdíjas egyik rokona és a település polgármestere azonban megtudták, hogy idegenek vannak az egyedül élő férfinél, ezért odamentek a házához. Mikor kiderült, hogy a nőknél van a férfi megtakarított pénze, értesítették a település körzeti megbízottját. A rendőrök elfogták és előállították a két nőt, akiket a Békéscsabai Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett. A pénzt a nyomozók hiánytalanul lefoglalták és visszaadták a férfinek – közölték a rendőrség honlapján.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »