Ami a kegyelmi ügynél sokkal jobban felkavarta az ATV-seket: miért hangsúlyozta ki Toroczkai, hogy homoszexuális pedofilról van szó?

Ami a kegyelmi ügynél sokkal jobban felkavarta az ATV-seket: miért hangsúlyozta ki Toroczkai, hogy homoszexuális pedofilról van szó?

Novák Katalin ahelyett, hogy vállalná a felelősséget a pedofilsegédnek adott kegyelem ügyében, hazudozásba kezdett, hogy ellene folyik lejáratás. Olyan szinten sérült a köztársasági elnök tisztsége, hogy méltatlanná vált annak betöltésére. A Mi Hazánk szerint nincs helye kegyelemnek olyan ügyekben, ahol pedofíliával állunk szemben – jelentette ki az ATV-ben Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

Azoknak pedig, akik nem tudják, vagy nem értik, mi köze a homoszexualitásnak a pedofíliához, javasoljuk kapcsolódó anyagainkat.

A szóban forgó Toroczkai-bejegyzés: Védhetetlen Novák Katalin pedofilügyi kegyelme, de a ballibeknek sem áll jól a tiltakozás

ATV-sek és más érdeklődők figyelmébe:

Hírdetés

A homoszexualitás és a pedofília kapcsolata empirikus adatok fényében

Márpedig van kapcsolat a pedofília és a homoszexualitás között – az igazság a pedofiltörvényről

"Mazsihisz-díjas" szerzőnk újabb tanulmánya: Szex állatokkal, halottakkal, gyerekekkel: a deviánslobbi a várt irányba halad (I. rész, 18+)

Szex állatokkal, halottakkal, gyerekekkel: a deviánslobbi a várt irányba halad (II. rész, 18+)

Szexuális anarchia (I. rész) – A pedofília normalizálásának második hulláma

Szexuális anarchia (II. rész) – Transzpropaganda zsidó pénzből és a hanyatlás receptje (18+)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »