Amerikai újságíró: a CIA és az NSA Izraelnek kémkedik

Amerikai újságíró: a CIA és az NSA Izraelnek kémkedik

Az amerikai kormány egy “hatalmas ’nagy testvér’ szerű rendőrállammá vált, hogy belelásson mindenkinek a privát szférájába” -mondta David Christie.

Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség és a Nemzetbiztonsági Hivatal minden ember után kémkedik szerte az egész világon, különösen azon iszlám országokban, amelyek Izrael szemét szúrják, nyilatkozta egy rádiós újságíró a New York City-nek.

“Ez a kormány nem csak egy hatalmas nagy testvér szerű rendőrállam, amely mindenkinek belelát a magánéletébe, hanem egy hatalmas szörny lett, amelynek a csápjai az egész bolygót behálózzák” jelentett ki David Christie egy a Press TV-nek adott interjúban.

Washington “önkényesen és indokolatlanul használja ezt a hatáskört, amely teljesen elképzelhetetlen lenne a mi alapítóink számára” mondta Christie.

Hírdetés

“A hatalmas titkosrendőrség figyel mindent, amit teszel, és tanulmányoz mindent, amit mondasz, valamint az e-mailjeidet és a telefonhívásaidat, és ez a helyzet elsősorban az elmúlt 15 évben áll fent, a 9/11 által kiváltott félelem és rettegés közvetlen termékeként”.-tette hozzá.

“A CIA, NSA, FBI, DEA mind a zsaruk és kémek szervezetei, akiket azért fizetnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem vagy tárgya a magánéleted és a szabadságod elleni tolakodó és indokolatlan támadásnak”.- mondta Christie.

Annak kapcsán tette a fenti megjegyzéseit, hogy Ron Paul, az Egyesült Államok korábbi kongresszusi képviselője és elnökjelöltje azt nyilatkozta hétfőn, hogy a CIA egy “titkos kormány”, amely érintett lehet a “hazai merényletekben.”

“Ők egy titkos kormányzat” – mondta a “Ron Paul Szabadság Jelentés” program ismertetése során. A CIA “ellenőrizhetetlen”.Paul hozzátette, hogy az amerikaiaknak fel kell ismerniük a “romboló tulajdonságait a CIA-nak”. Megjegyezte továbbá, hogy amikor a Kongresszusban volt, létezett egy bizonyos “fekete költségvetés, soha nem tudtuk pontosan, hogy mennyi pénzt költöttek, és úgy gondolom, hogy nem egy ember dönt erről teljes egészében.”

Orientalista.hu – Tia


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »