Amerikai hétköznapok: ételt hoz a néger futár

Egy amerikai férfinak másodszor is meg kellett néznie az okoscsengője által készített videófelvételt, hogy kiderítse: igen kellemetlen dolog történt az általa megrendelt élelmiszerekkel.

A Rhode Island-i (New York állam) férfi Ring okoscsengője egy februári napon jelzett, hogy valaki az ajtó közelében tartózkodik. A lakó nem tulajdonított nagy jelentőséget az ügynek, hiszen épp aznapra várt egy élelmiszer-kiszállítást az Amazontól. Azért belenézett a kamerába. Mivel gyanúsnak találta a futár viselkedését, végignézte a jelenetet. A kézbesítő kipakolta az ételeket és az italokat, lefotózta azokat és elindult. Majd visszafordult. Közel hajolt a csengőhöz (talán nem sejtette, hogy kamerába néz bele), aztán leguggolt. Végül távozott.

A lakó kiment a ház elé, és azt látta, hogy minden nedves az ételek-italok körül. Úgyhogy visszament, hogy újra megnézze a kamera felvételét. Felhangosította, így jól hallhatta, hogy mitől nedves minden termék. A futár mindent összevizelt (nagyjából 1:34-nél a jelenet).

Hírdetés

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fzach.escolas%2Fvideos%2F10160721195832892%2F&show_text=0&width=560

A csomag megrendelője értetlenül áll a történtek előtt: egy helyi csatornának nyilatkozva elmondta: ha a futárnak simán csak vizelnie kellett, elmehetett volna a közelben található bokros területre is. A felháborodott férfi természetesen tárcsázta az Amazon ügyfélszolgálatát, ahol nem voltak túl segítőkészek, egy másik céges számon azonban elnézést kért tőle egy illetékes, felajánlott neki 100 dollár (30 ezer forint) kártérítést, és kirendelt egy takarítóbrigádot, hogy fertőtlenítse az ajtó környékét.

Miután a megrendelő feljelentést is tett, nyomozás indult, a futár maga jelentkezett a rendőrségen, ám tagadta a bűn elkövetését. A kézbesítő ellen eljárás indult. Az Amazon pedig időközben bejelentette: a futár már nem az alkalmazottjuk – írja az abc6 nyomán a 24.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »