Amerikai demokrácia: dobják ki a képviselőnőt a kongresszusból, mert igazat mond!

Amerikai demokrácia: dobják ki a képviselőnőt a kongresszusból, mert igazat mond!

„Vezető demokraták szólították fel a háborúellenes kongresszusi képviselőnőt, hogy távolítsák el hivatalából” címmel támadtak képviselő kollégái Tulsi Gabbardra (Hawaii, demokratapárti), amiért követeli,  hogy az Egyesült Államok gyűjtsön be bizonyítékokat és hozza azokat nyilvánosságra a szíriai vegyitámadás helyszínéről.

Gabbard januárban Szíriában járt, ahol tárgyalt Basr al-Asszad elnökkel és folyamatosan  óvatos az Egyesült Államoknak a közel-keleti országban történő beavatkozásával kapcsolatban.

A képviselőnő nyilatkozatban jelentette ki, hogy a Szíria elleni rakétatámadás „rövidlátó, az több áldozatot követel a polgári lakosságban, több menekültet eredmények, megerősíti az al-Kaidát és más terroristákat, és akár atomháborút is robbanthat ki az Egyesült Államok és Oroszország között”.

Hírdetés

Kijelentette, semmiféle bizonyítékát nem látta, hogy Asszad állna a több tucat civil halálához vezető vegyi támadás mögött.

Kijelentette: „Ha Asszad elnökről egy független támadást követően kiderül, hogy ő ennek a szörnyű vegyi fegyvertámadásnak a felelőse, én leszek az első, aki fel fog szólítani a Nemzetközi Büntetőbíróság elé állítására és elítélésére.

Neera Tanden és Howard Dean képviselők hatalmas dühvel vetették rá magukat Gabbardra, kijelentve, nem a kongresszusban a helye.

THE DAILY CALLER


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »