Amerika háborúra készül

Amerika háborúra készül

Az utóbbi hetekben egész kis sorozatban tárgyaltuk a buzisugárvető működését. Egy gond azonban végig volt.

Mi a francnak kell ezzel borzolni a Természet és a Normalitás idegeit? Mi a franc szükség van arra, hogy androgün idiótákká aljasítsanak teljes társadalmakat? Miért és mire kell ez az egész, azon túl, hogy pár pederaszta rohadék ezentúl transznyolcévesnek magyarázhatja ki magát?

Mi a francnak kell ezzel borzolni a Természet és a Normalitás idegeit? Mi a franc szükség van arra, hogy androgün idiótákká aljasítsanak teljes társadalmakat? Miért és mire kell ez az egész, azon túl, hogy pár pederaszta rohadék ezentúl transznyolcévesnek magyarázhatja ki magát?

Metafora szintjén megfogalmaztuk a dolgot: Angszoc. És az angszoc hendiatriszéből (A szabadság: szolgaság, a tudatlanság: erő, a háború: béke) csak a harmadik hiányzott eddig. A Háború, ami maga a Béke. Nem kell úgy tűnik sokáig várni.

Azt, hogy a liberalizmus sosem látott véleményterrort jelent, és végtelen szolgaságba taszítja az Embert, már bizonyítottnak érezzük. Azt, hogy ehhez a „tudatlanság ereje” kell, szintén kár bizonyítani, a globális álintellektuális idiotizmus már szétkúrta a formális logika minden létező alapját. A békeháború azért még hiányzott a képbe, de úgy tűnik pár hónap és megkapjuk.

Túlzottan is ráhúzódtunk a buzisugárvetőre, ami igazából végig csak egy eszköz volt, nem cél. Nem véletlen, hogy általában akkor melegíti fel a liberálmédia a közbeszédet, ha épp gazdasági válság, vagy háborús hangulat van. Az, hogy háború készül, azt sejtettük, de nem tudtuk. Egy amerikai, mellesleg demokrata (!!) újságíró-szakértőnek köszönhetően azonban lelepleződött a Nagy Terv, amit Soros és az összes minyonja amúgy évek óta nyíltan-fél nyíltan tolt, hisz nem véletlen szolgált Gyuribá a CIA feketekasszájaként az ukrán bulihoz.

A cél – a jelek szerint – Oroszország és Kína. Hogy mikor lesz ebből offenzíva vagy legalább valami kis proxy háború a végeken, azt a franc se tudja, de hogy háborús készülődés folyik, az tuti.

A háború béke: ezt az is mutatja, hogy a Nobel-békedíj birtokosa minden idők egyik legerőszakosabb, legharciasabb elnöke: Obama, hivatali ideje alatt, igaz, hogy drónokkal, de kb. letarolta a fél világot. Ebben leghűbb szövetségese sőt, kivitelezője maga Hillary Clinton volt, aki miután végigháborúzta a fél világot, átadta székét John Kerrynek, aki aztán sikeresen végig kente az összes szövetségesen a felkavart szart, hogy a gonosz picsa lehessen még elnök. A történet előre le van játszva, tényleg ne legyenek illúziók.

Egy hónapja Obama megerősítette az amerikai bázisokat Japánban. Értsd: egyrészt Kína másrészt Oroszország felé irányított kurvasok rakétát és egyéb rendszereket. A Nobel-békedíjas elnök mellesleg ismét növelte (!!) Amerika nukleáris arzenálját. Múlt héten Obama Vietnámba ment, és fegyverkereskedelmi szerződést kötött. Ez Kína felé a másik oldalról jelent hozzáférést és a másik oldalról kicsike kis kiszervezett háborúkat.

Ugyanezen a héten jött ki a hír: egy svéd think tank szerint Észtország és Lettország védtelen egy esetleges orosz agresszióval szemben, ezért a NATO-nak meg kell erősítse legkitettebb tagjainak védelmi rendszerét. Aztán jött ki a hír a lapok századik oldalán, hogy a NATO rakétavédelmi rendszerek telepítését tervezi Lengyelországba és Romániába, ami miatt Putyin közölte is, hogyha ebbe ezek az országok belemennek, felkerülnek az orosz légierő elsődleges bombázási célpontjai közé.

Ez így az „elmúlt hetek eseményei” amikről persze kevesen beszélnek, hisz mennyire sokkal izgibb, hogy pisilhet-e kisfiú a kislánnyal az amcsi sulikban. Vagy mennyire izgibb, hogy ki a halál nyert valami Isten háta mögötti transz-szépségversenyt.

Elvégre itt háború készül! Méghozzá Világháború, mert úgyis az lesz belőle, mint a danzigi korridorból.

Amcsik részére azért van egy tanácsunk: ne basztassátok a ruszkikat. Az eddig senkinek se jött be. Mindenki azt hiszi, hogy ez össze fog jönni, hisz a ruszkik gazdaságilag gyengék és tagolatlanok, a légierejük egy rakás szar meg a többi ilyen, és nyilván azt hiszi most Amerika is, hogy nincs jobb perc megfingatni őket.

A Wehrmach technikai és légifölénye ismert tény. De az is, hogy míg a komplett NATO-nak 12 hadteste van, a ruszkiknak 27. Míg ebből a 12-ből egy hadosztály „gépesített” addig a ruszkiknál 12. Pont annyi, mint amennyi a NATO-nak összesen van.

Oroszországot fenyegetni lehet – meg is szokta már – de megtámadni sehogy nem szerencsés.

Amúgy a múlt héten jött ki az a hír is, hogy az EU – természetesen a migráncsokra hivatkozva – június 28-ra, a Brexit népszavazás után egy héttel időzítette volna azt, hogy bejelentse: önálló főparancsnoksággal rendelkező önálló Európai haderő felállítását tervezik. Csak ugye ezt meg kiszivárogtatta a Time, és megy is a blablabla…

Most akkor felejtsük el az összeesküvés-elméleteket és gondolkodjunk józan ésszel pár percet. Sikerült? Na, akkor vasárnap is irány a Tesco és pakoljuk le a konzerves polcot…

www.tutiblog.com


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »