Amerika egyik leghíresebb show-jában ismét reklámot csináltak Budapestnek

Kate McKinnon legutóbb a Szellemirtókban volt látható, nemrég pedig Mila Kunisszal forgatott Budapesten. McKinnon most a Jimmy Fallon vendége volt, ahol magyartudását is bemutatta.

Kate McKinnon amerikai színésznő szerepelt Jimmy Fallon Tonight Show című műsorában, amely évek óta nagy sikerrel fut az NBC-n.

McKinnon szerepelt az újraforgatott Szellemirtókban, nemrég pedig Mila Kunisszal az oldalán készítette el A kém, aki dobott engem című akcióvígjátékot, melynek több jelenetét is Budapesten forgatták. Elmesélte, hogy a magyar fővárosban töltött három hónap alatt próbált minél többet elsajátítani a magyar nyelvből, hiszen azt hallotta, hogy ez a második legnehezebb nyelv az angol anyanyelvűek számára.

Hírdetés

McKinnon több magyarral is megismerkedett, sőt az egyikük, aki a forgatási napok alatt a sofőrje is volt a színésznőnek megtanította

az Animal Cannibals rapcsapatnak a Yozsefváros című szerzeményét, amelyet Amerika egyik legkedveltebb show-jában elő is adott.

Nem ez volt az első eset, amikor egy nemzetközi sztár a budapesti forgatása után óriási hírverést csinált a magyar fővárosnak. Pár nappal ezelőtt Will Smith töltött fel Instgramjára egy videót, amin a Lánchíd tetején táncolt, a felvételt eddig már több millióan látták. A színész a Gemini Man című filmet forgatta Budapesten, az Oscar-díjas Ang Lee rendezésében. A forgatási napok alatt több videót és képet is megosztott a budapesti élményeiről: nemrég a Magyar Nemzeti Galériában megrendezett Frida Kahlo kiállításról is.

 


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »