Alt right: leszálltam a Trump-vonatról…

Komolyabb felzúdulást okozott a Donald Trump-keménymagban, hogy Amerika rakétacsapással válaszolt Aszad állítólagos vegyi támadására. Az alt right/újjobboldal keménymagja konkrétan kamunak tartják Aszad vegyi fegyveres támadását is. Az Infowars szerint Soros György által támogatott szervezetek „false flag” (HAMIS ZÁSZLÓ)-akciójáról van szó, amivel az amerikai beavatkozást akarták kiprovokálni.

Magyar Menedék - Soros

Egymás után fejezik ki, hogy eddig tartott a rajongás.

Hivatalos: leszálltam a Trump-vonatról. Jó móka volt eddig, de vége, mostantól inkább Le Penre koncentrálok, aki próbálta figyelmeztetni Trumpot a katasztrófa előtt – írja például több posztban a trumpista Infowars.com szerzője, Paul Joseph Watson.

Hírdetés

Minden gyerek életében eljön, amikor Apu („Daddy”) keserű csalódást okoz neki – írja a Trumpot következetesen Daddynek nevező Milo Yiannopoulos.

„Trump elveszíti a bázisát, ha háborúba megy Szíria ellen, azok pedig, akik a választás előtt elárulták, megint el fogják árulni” – twitteli az újjobboldal egyik sztárszerzője, Mike Cernovich.

Richard Spencer, az alt right egyik főalakja (aki januárban még „Hail Trump!”- kiáltással köszöntötte az új elnököt karlengető közönsége előtt) pedig nemcsak azt mondja, hogy az alt right a háború ellen van, de idáig is eljut: Az alt right/újjobboldal, illetve ehhez közeli körök egyik legtöbbet hangoztatott érve a kampány alatt az volt, hogy azért kell Trump, mert Hillary Clintonnal ellentétben ő nem viszi háborúba az országot.

Most egyébként nemcsak ezt kérik számon, hanem konkrétan kamunak tartják Aszad vegyi fegyveres támadását is. Az Infowars szerint Soros György által támogatott szervezetek „false flag”-akciójáról van szó, amivel az amerikai beavatkozást akarták kiprovokálni.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »