Alpári kamuinterjúval savazza Orbánt a Profil publicistája

Alpári kamuinterjúval savazza Orbánt a Profil publicistája

Aljas húzás Ausztriából

Az öt perc hírnévért küzdő osztrák Franziska Tschinderle úgy döntött, hogy most aztán megmutatja, Magyarországon micsoda náci diktatúra van. Ezzel lavinát indított el, amelyet egyre alpáribb hangnemben görget tovább az osztrák Profil. Ezúttal Franziska kollégája, Rainer Nikowitz aljaskodik egy kamuinterjúval.

A Profil nevű osztrák liberális hetilap újságírója nemrég kérdésnek álcázott bírálatokkal kereste meg a Fidesz EP delegációját.

Deutsch Tamás úgy reagált erre, hogy nem szeretné kommentálni a vádakat, melyek a kérdésekből kiolvashatóak. A történetről beszámolt az M1 is és ez aztán annyira kiborította a EU liberálisait, hogy valóságos média-hadjáratot indítottak Magyarország és az alakuló szövetség ellen.

Ennek a támadássorozatnak a legújabb fejezetében Tschinderle kollégája, bizonyos Rainer Nikowitz képzelt interjúban kel az újságírónő védelmére.

A cikk stílusa magáért beszél, ezért egy részlet fordítását változtatás nélkül közöljük.

Profil: Köszönöm, hogy jelentéktelen személyemet fogadta ezen audiencia keretében. Nagyon izgatott vagyok, nem akarok semmit elrontani. Hogyan szabad nekem önt megszólítanom?

Hírdetés

Orbán: „Mein Führer” ezzel sosem tévedhet nagyot. Ezt Ön osztrákként igazán tudhatná.

Profil: Természetesen. Fogadja sűrű bocsánatkérésemet. Meg kell értenie én csak egy egyszerű újságíró vagyok, mit tudhatok én?

Orbán: Ön nem újságíró.

Profil:Nem?

Orbán: Nem. Csak a magyar köztelevízió munkatársai újságírók. Az ő lakhelyük az én végbelemben van és csak akkor jönnek elő ha nyilvánosan prostituálni akarják magukat. De Ön még egyszer sem láttam az én végbelemet.

Innen is gratulálunk Rainer Nikowitznak, hogy stílusban ötvenes évei végére sikerült elérnie egy sértődött első osztályos szintjét. Nagy teljesítmény ez egy liberális újságírótól.

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »