Álom és valóság: az izraeli színháznál nem tudnak arról, hogy munkát ajánlottak volna Gesztesinek

Álom és valóság: az izraeli színháznál nem tudnak arról, hogy munkát ajánlottak volna Gesztesinek

Izraelben kezd új életet Gesztesi, Gesztesi felmérte a terepet Izraelben – ilyen és ehhez hasonló szalagcímekkel "robbantott" nemrég Gesztesi Károly, aki végighaknizta a sajtót azzal, hogy felkérték a tel-avivi nemzeti színház intendánsának. Azt nyilatkozta, Izraelbe költözik, mert visszautasíthatatlan munkaajánlatot kapott.

Hírdetés

– Bár nap mint nap tapasztalom, hogy itthon valamiért imádnak az emberek, lehet, hogy hamarosan elhagyom Magyarországot. Kaptam egy szerződést, amit ha aláírok, egy évre Izraelbe utazom – magyarázta a színész januárban a hot!-nak, s később a Borsnak beszélt a részletekről is.

– Egy munkafelkérés kapcsán jött szóba Izrael, intendánsnak hívtak egy hatvanállomásos színdarabba. Még nem válaszoltam, a hónap végéig van időm átgondolni, mit szeretnék – mondta akkor, hozzátéve, kollégáját, Száraz Dénest is magával vinné, aki viszont azt nyilatkozta, nem hallott a tervről. Ezután Gesztesi már azt állította, csak "viccelődött", esze ágában sincs költözni, de most tovább növelte a káoszt: a napokban fiaival Izraelbe utazott.

A Bors megkereste az izraeli nemzeti színházat, a Habimát, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Kérdésükre a sajtóosztály azt válaszolta, hogy ott senki nem tud a leendő együttmű­ködésről a magyar színésszel. Hozzátették, a Habima intendánsa Ruth Tonn.

Korábban írtuk: Két proletárkedvenccel gyarapodott Németh Sándor ministránsainak száma


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »