Álnok, aljas, hazug közlemény az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségtől

Álnok, aljas, hazug közlemény az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségtől

Az MTI OS-ben ma reggel fél nyolckor jelent meg az alábbi közlemény az IKSZ-től. Nagyon érdekes, mennyire sietős volt kiadni ezt a valótlanságokkal megspékelt fércművet két részben, mely tele van olyan állításokkal, amiket olvasva az ember szinte elképed a mérhetetlen pofátlanságtól, mely markáns kormánypropagandát tartalmaz. 

Azért is érdekes ennek a közleménynek a ma reggeli korai kiadása, mivel ismert, hogy Dr. Gaudi-Nagy Tamás szervezésében a május elsején életbe lépett nemzetáruló földtörvény ellen tüntetnek ma délelőtt fél tíztől ezen becstelenség és nemzetárulás ellen azok a szervezetek és aktivisták, akik hihetetlen munkát végeztek eddig is azért, hogy a magyar közvélemény valós képet kaphasson arról, hogy ezen a módon kívánják a nemzet lába alól kilopni Hazánk Földjét.

Mindenképpen hangsúlyoznunk kell, hogy nemzetünk érdekében, az erről szóló szükséges felvilágosítást folyamatosan megteszi mind Dr. Gaudi-Nagy Tamás, mind Dr. Morvai Krisztina. Vajon mennyi idő kell még ahhoz, hogy alvó nemzetünk, mely már szinte teljesen kivéreztetett felébredjen és rájöjjön arra, hogy akiket ismét megszavaztak kétharmaddal, akik között ott a lényegében nem is létező Kereszténydemokrata Néppárt és annak “ifjúsági tagozata” mely ezzel a közleménnyel éppen a fiatalokat akarja nyugtatni (vajon miért éppen a fiatalokat?), nem a Magyarság érdekét szolgálja csakúgy, mint a velük szimbiózisban élő, szintén az országot és a Nemzetet eláruló MSZPDKEGYÜTTSZDSZ társaság. Mind hazaáruló, népnyúzó, saját zsebét tömő szélhámosok és ingyenélők gyülekezete.

Hogy mennyire nem tetszik a kormányzatnak az egyre fokozódó ellenállás ebben a Nemzetünket elveszejtő törvénynek a hatályon kívül helyezése érdekében, azt jó bizonyítja, hogy a mára tervezett, jogszerűen bejelentett tüntetést Kövér László házelnök a maga keretei között is igyekszik meggátolni.

Íme a közlemény:

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közleménye (1. rész)    Budapest, 2014. május 6., kedd (OS) – A magyar föld védelme biztosított
Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség megítélése szerint a május 1-jén hatályba lépő új földtörvény biztosítja a magyar föld védelmét és garantálja szigorú szabályozásainak következtében a vidéki fiatalok helyzetbehozását, az új agrárközéposztály megerősítését.A jogszabály megalkotására azért volt szükség, mivel május elsejével lejárt a külföldiekre vonatkozó földvásárlási moratórium hazánkban az Európai Unióban alkalmazott tőke szabad áramlás elvével összhangban. Ennek következtében Magyarországot 2010-2014 között fel kellett készíteni a moratórium lejárta utáni időszakra, valamint garantálni kellett, hogy a magyar föld védelme és a földművesek érdekei továbbra is biztosítva legyenek.

Hírdetés

A földműves fogalmának meghatározásával pedig lehetővé vált a gazdálkodó réteg stabilizációja, hiszen ezáltal a föld használói csak valós személyek, valós gazdálkodók lesznek, így a belföldi és a külföldi spekulációs tőkefelhalmozású földszerzések lehetetlenné válnak. Az új földtörvény értelmében termőföldet csak az vásárolhat, illetve bérelhet, aki élethivatásszerűen mezőgazdasági termelői tevékenységgel foglalkozik és azon a területen lakik, ahol az adott földterület található. Ennek a kritériumnak a fiatal gazdák megfelelnek, az ő földtulajdonszerzésük biztosítva van, amelynek következtében a mezőgazdaság területén a generációváltás folyamata felgyorsulhat.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közleménye (2. rész)    Budapest, 2014. május 6., kedd (OS) – A magyar föld védelme biztosított
Azt azonban sajnálattal tapasztaljuk, hogy a parlamenti ellenzék különböző formációi nem voltak képesek a mai napig a földtörvény értelmezésére és tudatosan a közvélemény félretájékoztatásában érdekeltek. Akik ma ezt a törvényt kritizálják hazug megtévesztő nyilatkozatok által, azok nem érdekeltek a magyar föld védelmében, a vidék versenyképességének megőrzésében és a fiatal gazdák helyzetbe hozásában. Ők továbbra is azon érdekcsoportok kiszolgálói, akiknek soha semmilyen közük nem volt a mezőgazdasághoz, csak egy jó befektetési lehetőségként tekintenek mind a mai napig rá.Az új földtörvény hatályba lépése minden magyar ember közös sikere, ugyanis általa, amelynek szüksége mellett mi, fiatal kereszténydemokraták mindig kiálltunk, biztosított a magyar föld védelme, mindenféle spekulációs törekvés kiszűrése, a helyben lakó gazdák, köztük a fiatal gazdák helyzetbe hozása.

Hollik István
az IKSZ elnöke

Harangi Fülöp
az IKSZ Vidékért Munkacsoport vezetője

Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »