Álmunkban sem gondoltuk volna: Száva Armandóék lövöldöztek a Király utcában

Álmunkban sem gondoltuk volna: Száva Armandóék lövöldöztek a Király utcában

Három erdőkertesi férfit keresnek a rendőrök a szerdai Király utcai lövöldözés miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az internetes oldalán csütörtökön. A BRFK azt írta, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt indult büntetőügyben keresik a 49 éves idősebb Száva János Róbertet, a 21 éves ifjabb Száva János Róbertet és a 19 éves Száva Armandó Ferdinándot, mindhárman erdőkertesi lakosok. A rendőrség keresi a cigányok eddig ismeretlen társait is.

A rendőrség közleményében emlékeztetett arra: szerdán, nem sokkal 0 óra után a fővárosi, VII. kerületi Király utcában idősebb Száva János és társai egy ott tartózkodó társaságra a gyanú szerint többször lövéseket adtak le két, feltehetően gáz-riasztófegyverből. A helyszínről gépkocsikkal menekültek el, a támadás következtében a társaság két tagja könnyű sérülést szenvedett. (Szegények egészen biztosan a rájuk támadó gárdistások vagy esetleg más csoporthoz tartozó rasszista magyarok ellen védekeztek, és most a romaellenes hatóságok meg akarják hurcolni őket ártatlanul – a szerk.)

Hírdetés

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen az, aki a bűncselekmény idején a helyszínen tartózkodott, látta annak elkövetését, illetve tudja, hol vannak az elrejtőzött erőforrások.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »