Állítólag kútba vetette szeretője az eltűnt orvosnő holttestét

Állítólag kútba vetette szeretője az eltűnt orvosnő holttestét

Egy koronkai ház udvarán találták meg a múlt vasárnap Marosvásárhelyről eltűnt Benedek Orsolya holttestét, a vásárhelyi megyei sürgősségi kórház 32 éves doktornőjének elrablásával és meggyilkolásával egy 27 éves férfit gyanúsítanak – közölte szombat este a Maros megyei rendőr-főkapitányság.

obstv_b(fotó: Observator TV)

A fiatalembernél szombat hajnalban tartott házkutatás során találták meg az eltűnt nő holttestét, amelyet törvényszéki kórbonctani vizsgálatnak vetnek alá. A gyanúsítottat őrizetbe vették. A hatósági tájékoztatás nem tartalmaz a nyomozás részleteire vonatkozó információkat.

Hírdetés

Sajtóértesülések szerint az elkövető Orsolya párja volt, aki nem szándékosan gyilkolta meg a nőt, hanem egy veszekedés során megütötte, az áldozat pedig elesett, és az így szerzett sérüléseibe halt bele. A nyomozók állítólag a férfi által bérelt koronkai ház kútjában találták meg a holttestet. A szomszédok az Observator TV-nek nyilatkoztak arról, hogy a férfi nős, de felesége elköltözött tőle, Orsolyát azóta többször is látták a ház körül.

A marosvásárhelyi megyei sürgősségi kórház aneszteziológia és intenzív terápia részlegének 32 éves szakorvosa, a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem adjunktusa, a rohammentő-szolgálat (SMURD) volt önkéntese eltűnését hétfőn, december 12-én jelentették a rendőrségen. A hatóságok nagy erőkkel keresték, azonban a hozzátartozók nem adták beleegyezésüket, hogy a rendőrség az üggyel kapcsolatos részleteket közöljön.

Benedek Orsolyát utoljára vasárnap 20 óra 50 perckor látták a Marosvásárhely koronkai kijáratánál található nagyáruháznál. A parkolóban megtalálták Opel Tigra típusú személygépkocsiját, és a bevásárlóközpont térfigyelő kameráinak felvételein látszik, ahogy egy személy társaságában álldogált egy sötétszínű Volkswagen Transporter típusú mikrobusz mellett. 


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »