Állatkínzó rejtett erőforrást keresnek

A nemhiába született jó arcú fiatalember még a youtubeon is büszkélkedett tettével.Állatkínzásban is élen járó rejtett erőforrást azonosítottak és keresnek a Tolvajkergetők. Ongán élősködik, a neve alább, várják az információkat róla.

Horváth Dániel

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=567906436635174&set=a.369612956464524.91343.301953549897132&type=1Ismerjünk meg ismét egy állatkínzót. Ugyan még csak 14 éves, de ez szerintünk nem akadálya, hogy nyomorékra verjék vagy ilyesmi. Természetesen egy bűnöző család csemetéjéről van szó, akinek emberré fejlődésére vajmi kevés esély mutatkozik.

Január 14-én megjelent egy videó YouTube-on, amelyen egy bevadított harci pitbullt ráeresztenek egy fiatal német juhászra, akit a “sportszerűség” kedvéért még láncra is vertek. A feltöltő jót vihog a kamera mögül a “bokszon”, és azt hiszi, sosem bukik le. Pedig rosszul tudja. Lebukott, és már készülhet, hogy nem fogja megúszni.

Bár a YouTube rögtön törölte a videót, a Német Juhász Fajtamentők lementették, és közzétették saját oldalukon.

Hírdetés

Azonban még mielőtt a videó eltűnt volna, többen is megjegyezték a feltöltő nevét: “vagyok deni”. Ennek a felhasználónak csak egy további videója van, “Ongai fiúk” címmel. Ebben egy parazita életmódú fiatalember képei láthatóak, amint a kamerának pózol, az európai kultúrától és úgy általában a homo sapiens fajtól idegen “zene” kíséretében.

http://www.youtube.com/watch?v=Kkgb15ZF2gg

Facebookon körülnézve szintén találunk egy “Deni Vagyok” nevű profilt, amelyen ugyanez a tetves patkány látható, a szokásos körítéssel, ami a bidámbidám bűnözők Facebook-profiljait jellemzi (drága kocsik, pitbullok, segges nők képei, illetve “hozzájuk illő” gengszterneveket, autókat, fegyvereket és más, kezükbe nem való dolgokat ismeretlen algoritmussal kiszámoló Facebook-alkalmazások).

Ez a Deni pedig nem más, mint a Borsod megyei Onga településen (még) élő Horváth Dániel. Róla mellékeljük ezt a képet. Miskolci csoportunk már nyomozott utána, közismert bűnöző, és a családja is az. A profiloldalán egyébként megtekinthető a környék ifjúkurva-állománya is. Külön figyelemreméltó, hogy a hülye gyökér még többszöri próbálkozásra sem tudott magáról egy rendes, éles fényképet készíteni. Ezt is mi javítottuk fel.

Kíváncsian várunk bármilyen információt Horváth Dániel hollétével, mozgásával, szokásaival kapcsolatban. Például hogy melyik iskolába jár (vagy mellé), pontosan hol lakik, melyik szórakozóhelyen rontja a levegőt, stb. Meg fogja keserülni ezt a kis szórakozást, de egy életre. A családtagjai adatai is jöhetnek, hiszen nyilván tudnak a dolgairól, és nekik köszönhető, hogy ekkora szarházi lett.

Ahogyan korábban is, ezúttal is figyelmeztetjük a széplelkeket, hogy a bűnözőt védelmező és az önbíráskodásról fattyogó hülyéket válasz nélkül kitiltjuk.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »