Államalapítás drag queen módra – Heti progresszió (XCIV. rész)

Államalapítás drag queen módra – Heti progresszió (XCIV. rész)

Ismét elérkezett a vasárnap, amely esetünkben nem jelenthet mást, mint egy újabb hullámvasutat a progresszió rögös útján. Lesz itt "állam-újraalapítás" drag queenekkel, homoszexuális Superman és persze nem maradhat ki a rovatból az egészen furcsára sikeredett ünnepi díszlet sem az augusztus 20-i központi rendezvényen. Csapjunk hát bele!


Annak rendje és módja szerint szabályosan rácuppannak az LMBTQ-lobbira (pride-flag.com)

3. A DC Comics egykori alkotója, Ethan Van Sciver jelentette be videójában, hogy az egyik legismertebb képregényhős mostantól "meleg". Noha odáig nem merészkedtek, hogy a mostanra meglehetősen idős, eredeti figura "döbbent rá", hogy ferde hajlamai vannak, hanem Clark Kent fia, Jonathan Kent fogja betölteni ezt a manapság hálás szerepet. Fia azért fogja átvenni apjától a stafétabotot, mert az eredeti karaktert részben üzleti megfontolások miatt, részben pedig a történetszál miatt hamarosan kiírják az élők sorából. Aggodalomra semmi ok, a cég kiválóan belesimul az LMBTQ-lobbi elképzeléseibe, habár nem kizárólag Superman örököse küzd szexualitást érintő problémákkal. Nemrég Batman jobbkezéről, Robinról is kiderült, hogy biszexuális.

2. A (sajnos) nem létező "fasiszta Magyarországot" elvetendő, bátor és vakmerő drag queenek egy csoportja leszámolt a kirekesztés minden formájával és Berlinben, a magyar nagykövetség előtt újralapították a magyar államot. Tették mindezt egy "drag race" és egy szürreális tüntetés keretében. Az eseményt a Queer Papriqua Alliance szervezte, meglepő módon a tagok LMBTQ-aktivisták, az utolsó csepp a pohárban a "homofób törvény" volt, ezért adtak hangot felháborodásuknak. Az általuk megújított magyar államnak mindenki tagja lehet etnikai vagy vallási hovatartozástól, kortól, egészségügyi állapottól, nemi identitástól függetlenül.

Hírdetés

Érdekesség, hogy a bohóckodáson a nyíltan liberális brüsszeli vezetést is bírálták a német "politikai elittel" egyetemben, mondván, hogy azok csak látszatintézkedéseket, de valódi szankciókat nem hoznak az "Orbán-rezsim" ellen. A stadionok kivilágítása miatt pedig "Tetteket, ne fényeket!" volt a vonaglás jelmondata. A radikális drag queenek a rendezvény alatt adományokat is gyűjtöttek a pécsi Pride-felvonulás megszervezésére, reméljük, nem sok sikerrel.

1. Noha "minden idők legnagyobb szabású" Szent István-napi ünnepségünknek voltak szép pillanatai, a kormány felvonulásán bizonyos részek messze jobban hasonlítottak egy "Fidesz Pride-ra", mint komolyan vehető, ünnepi rendezvényre. Nem zárhatjuk ki biztosan azt sem, hogy maga Alföldi Róbert rendezte őket, ám valószínűbb, hogy a "nemzeti-keresztény" NER egy újabb agysebésze szabadult el és bizonyította be, hogy a pénz és hatalom iránti korlátlan sóvárgás nem egyenlő a valódi hazaszeretettel, így utóbbihoz természetesen azonosulni sem szükséges.

A szürreális élmény láttán persze kórusban kezdték a liberálisok is gyalázni nemzeti jelképeinket, ezúton is "köszönjük" a "jobboldali" Fidesznek, hogy ellátták őket egy egész életre való munícióval. Hadházy Ákosnak pedig ismét sikerült túltolnia a hülyeségrollert, amikor nem merészelte a kormány szánalmas giccsparádéját a Harmadik Birodalom egyik tekintélyt parancsoló, erőt sugárzó felvonulásához hasonlítani.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhadhazyakos%2Fposts%2F3961767757267371&show_text=true&width=480

Akinek még erről a nemzeti értékeket megcsúfoló, a jobboldalt nevetség tárgyává süllyesztő képsorozatról is a "náci Németország" jut eszébe, annak egészen biztosan elmentek otthonról.

Olvasóink előtt ezekkel a gondolatokkal zárom a hetet, a jövő heti publicisztikák mellett pedig ismét lesz Heti progresszió a szokásos vasárnapi időpontban. Leveleiket továbbra is várom a [email protected] címre.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »