Allahot keresve Jézusra találtam

Nabeel Qureshi 2009 óta az evangélium hirdetésének szentelte életét. Az orvosi egyetem befejezése óta több mint 100 egyetemen tartott előadást a diákoknak a keresztény hit alapjairól, az iszlám kialakulásáról és tanításairól, valamint a tudomány és a vallás találkozásáról.

Seeking Allah, Finding Jesus, vagyis Allahot keresve Jézusra találtam című könyvében leírja azt a küzdelmes utat, amelynek végén, az iszlámot feladva végül megtalálta Jézust és a válaszokat addigi kérdéseire, pedig eredetileg éppen azzal a céllal indult el a Biblia tanulmányozásában, hogy bebizonyítsa annak hiányosságait és igazolja az iszlám igazságát. Ebbe az útba enged bepillantást ez a rövid videó.

Hírdetés

Csilla Kassai hozászolásanagyon köszönöm, hogy magyarul is megismerhetem ezt a csodás előadást. ♥ Áldás a megosztóra, és a fordítóra.kekfuszal hozászolásaMifele bizonyitekrol beszel? Semmilyen bizonyitek nem letezik. Valaminek a leirasa nem bizonyitek. Nincs bizonyitek arra, hogy meghalt a kereszten, sem arra, hogy feltamadt. Isten mentsen az emberektol, akik tagadjak a valosagot es hitbe menekulnek. Isten nem hitben letezik, hanem a vegtelen valosag legkozepeben. Hitbe menekulni annyi, mint Isten elol menekulni. Alomba menekulni. Jezus millioszor szolitotta fel a tanitvanyait, hogy ne aludjanak. Legyenek eberek. Mert Isten a Valosag. Ez az ember pedig az almaiban el. Jezus sir, latvan, hogy mive lett a keresztenyseg.A pro és kontra hozaszolasok utan hallgassuk meg magat az elöadot:Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:Aktuális, Értelmezés, Előadás, Vallásfilozófia, Videó Tagged: iszlám, Jézus, keresztény, megtérés, Mohammed


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »