Allah csodát tett…

Ezt az írást emailen küldték. Azt sem tudom, ki a szerzője. Olvassák! És zokogjanak vagy nevessenek…

Allah csodát tett – Elvette az európaiak eszét

Történetileg kissé bizonytalan, legendaszerű a história, de makacsul tartja magát, hogy az 1200-as években, több keresztes hadjárat kudarca után,  gyermekekből verbuvált keresztes sereget küldtek a Szentföld felszabadítására a muzulmán hatalom alól. Mint a Biblia mondja, szilárd hittel hegyeket lehet megmozgatni, csak hinni kell, és csodát tesz a Megváltó, a tiszta lelkű gyermekek puszta megjelenésére térdre hullanak, keresztet vetnek, megtérnek a pogányok, a ruháikat terítik a Jeruzsálembe diadalmasan bevonuló ifjonti sereg lábai alá, pálmaleveleket lengetve üdvözlik őket, a Boldogságos Szűz boldogan tekint le a mennyek országából, a római pápa lesz az egész világ vallási vezetője! Sajnos kissé másképp valósultak meg a dolgok. A vallási rajongók őszinte megütközésére Genovánál nem akart megnyílni előttük a tenger, hogy száraz lábbal masírozhassanak át Palesztinába.  Sokan már ott szétszéledtek, az útra kelt maradék pedig a keresztény pedig a hitre áttérni valamilyen rejtélyes okból nem akaró  szaracénok fogságába esett, a fiúkat kasztrálták és rabszolgapiacon eladták, a lányokat háremekbe hurcolták. Ez lett egy siralmasan hülye ötlet tragikus vége.Persze,ha mindez így történt.

Hírdetés

Eltelt hétszáz esztendő, amelynek során az iszlám megkísérelte meghódítani Európát, a török hadak Bécsig jutottak, az akkori szállítási, felvonulási lehetőségekkel ott érték el terjeszkedésük határát. Magyarország majdnem belepusztult az Európát és saját magát védő háborúzásba. Az iszlám világ később meggyengülve feladta világhódító terveit, de nemrég leporolta őket. És zseniális ötlete támadt: ismételjük meg a gyermekhadjáratot, hátha Allah megteszi azt a csodát, amelyet Jézus megtagadott a híveitől! Hiszen kellően nagy tömegben a fegyvertelen ember a leghatásosabb fegyver! Ne ágyúval, karddal vonuljunk fel, hanem megtört tekintetű asszonyok karján bájosan mosolygó kisdedekkel! A keresztények a szeretet és az irgalom jegyében éppúgy nem tudnak ellenállni az ilyenek látványának, mint a fehér ember új vallásának hívei, a liberálisok.

Csak vonulunk és vonulunk, jól megszervezve, okos-telefonra letöltött térképekkel, kapcsolatokkal, kiokosításokkal, csak megyünk, békésen, mint életveszély elől menekülő családok – ahogy Mária, a gyermek Jézus és Szent József menekült csacsiháton a csecsemőgyilkos Heródes elől Egyiptomba.

Ki űzhetne vissza minket? Ki ne adna állampolgárságot, szociális lakást, teljes ellátást, havi apanázst az ilyeneknek? Felkerekedünk százezer- és milliószám, visszük magunkkal a hitünket, a vallásunkat, ki tagadhatja meg tőlünk, hogy mecseteket építsünk, és az egész befogadó ország a müezzin hangjára ébredjen? Senki! És majd ha elég sokan leszünk, bevezetjük a sariát, kardélre hányjuk, aki nem kuporodik le imádkozni naponta ötször! Minket sért, ha fejkendő nélküli nőt látunk az utcán, tessék, viseljék az őshonosok is! Európa iszlám lesz!

És lőn: Allah csodát tett! Elvette az európaiak eszét a Németek már kormányozni se mernek  hazájukban. A liberálisok azt szajkózzák, hogy nincsenek nemzetek, ezért nem lépnek koalicióba éljen muzi-mán.. csak emberek vannak. A keresztények azt, hogy a feladatunk nem lehet más, mint a feltétel nélküli segítés. A muzulmánok meg röhögnek a markukba. Ők jól ismernek egy mondást: akit Allah el akar veszejteni, annak előbb elveszi az eszét…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »