Alig szabadult, máris rendőrt hívtak Marian Cozma gyilkosára

Alig szabadult, máris rendőrt hívtak Marian Cozma gyilkosára

Vasárnap este a siófoki Aranyparton piknikezett a Cozma-gyilkosságért elítélt, július végén szabadult Sztojka Iván és családja. A Bors szerint több rendőrségi kocsi is felügyelte a helyzetet.

Sztojkáék nagyon sokan voltak, busszal jöttek. A család fizette az egész összejövetelt. Ettek, ittak, mulatoztak, ment a hangoskodás. Sztojka később itt maradt az ismerőseivel, akik sátrat is hoztak magukkal. Hatalmas koszt csináltak, ezért a lakók rájuk hívták a rendőröket. Én is itt voltam azon az éjjelen. Minden este tele van ez a hely drogdílerekkel, prostituáltakkal, de most hatalmas rendőri készültség volt itt hétvégén. Régóta ismerem Ivánt, nagykanállal falja az életet, mióta kiszabadult

– mondta a lapnak egy éjszakában ismert helybéli.

Megkeresésükre a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy vasárnap este egy bejelentést követően a helyszínre vonultak, de rövid igazoltatás után megállapították, hogy nincs szükség intézkedésre.

Hírdetés

A Bors arról is értesült, hogy Sztojka Iván nősülni készül.

Iván nagyjából egy hónapja jött ki a börtönből. A szerelme akkor mondott fel a munkahelyén, mert Iván eltartja őket. Valószínűleg egy közeli csárdában fogják tartani a lakodalmat, vagy pedig Enyingen. Nagy buli lesz, úgy tudom, a szabadulóbulin egy vagyont kalapoztak össze Ivánnak, a kocsi mellé

– mondta a lap egy másik informátora.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Sztojka Ivánt „kifogástalan magaviseletéért” titokban helyezték szabadlábra négy és fél évvel büntetése letelte előtt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »