Alig engedték szabadon az előző támadása után a szomáliait, máris megerőszakolt egy 12 éves kislányt

Alig engedték szabadon az előző támadása után a szomáliait, máris megerőszakolt egy 12 éves kislányt

A Voice of Europe cikke:

Svédország: a szomáliai migránst egy 12 éves lány megerőszakolása miatt tartóztatták le

Egy 40 éves szomáliai migráns férfit tegnap [2020. április 17-én] azzal vádoltak meg, hogy szerdán [2020. április 15-én] megerőszakolt egy 12 éves lányt – ez a második alkalom, hogy fiatal lányok megtámadásával vádolták meg.

A Nyheter Idag tudósítása szerint a szomáliai 2005 óta van Svédországban és 2014-ben svéd állampolgárságot adtak neki, valamint a bírósági iratok arra mutatnak rá, hogy fordító.

2018. június 25-én ugyanezt a férfit egy 12 éves lány elleni szexuális támadás miatt ítélték el. 2017. áprilisban egy buszmegállóban találkozott össze a lánnyal, és arra kérte, hogy segítsen neki egy elveszett kulcs megtalálásában. Amikor a lány ezt elutasította, a férfi egy késsel megfenyegette, és egy alagsorba vitte azt mondva neki, hogy meg fogja ölni, ha nem marad csendben, valamint elvette a lány mobiltelefonját, amit azután összetört. Azután a szomáliai arra kényszerítette a lányt, hogy vetkőzzön le, és gumikesztyűt viselve molesztálta.

Hírdetés

A szomáliait azért a bűntettért egy év kilenc hónapnyi börtönre ítélték, és csak nemrég engedték szabadon.

Szerdán egy másik lányt támadtak meg a Kelet-Svédországban lévő Norrkoping egy parkjában. Miután a területen embervadászatot indítottak az elkövető után, a rendőrök felfigyeltek a szomáliaira, amint a tetthely közelében sáros ruhát viselve szállt le egy vonatról, és amikor letartóztatták, az egyik zsebében megtalálták a lány mobilját. Gumikesztyűket is vitt magával, melyek ugyanolyanok voltak, mint a 2017-es támadásnál használtak.

Az ügyészek tegnap azt kérték, hogy a szomáliait helyezzék vád alá a második támadás miatt.

A migránsok által elkövetett szexuális támadások gyakori jelenséggé váltak Svédországban. A múlt évben négy afrikai migránst vádoltak meg azzal, hogy csoportosan megerőszakoltak egy 13 éves svéd lányt Örebro megyében, amint arról a Voice of Europe korábban tudósított.

Hidra – Kuruc.info

Egy Allahu akbarozó szomáliai migráns agyonrugdosott egy német nyugdíjast, majd állítólagos elmeállapota miatt megúszta

Egyesült Királyság: egy szomáliai nő csak úgy agyonszúrt egy rollerező fehér kislányt


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »