Alibit biztosít a kakucsi gyilkosság vádlottjának rokona

Alibit biztosít a kakucsi gyilkosság vádlottjának rokona

Riasztás című műsorunknak a férfi nagyapja azt állítja, unokája vele volt a bűncselekmény elkövetésének idején. A 20 éves fiatalember a vád szerint megkéselte barátnőjét, és elásta egy erdőben.

Sötétben tapogatóznak a nyomozók a kakucsi erdőben. Egy 20 éves fiúból próbálják meg kihúzni, hova rejtette el gyerekkori barátnője holttestét.

Itt történt az, hogy amikor kivettem az autóból, akkor kihúztam belőle a kést, amire megijedtem, és visszaszúrtam bele – az ügy első tárgyalásán vetítették le a fiú helyszíni kihallgatásáról készült felvételt. A teremben döbbent csend volt, miközben a megbilincselt –akkor még – gyanúsított arról beszélt, hogy Vivien a kocsiban játszani kezdett a vadásztőrével, és véletlenül hasba szúrta magát. Ő pánikba esett és visszaszúrt. Tizenháromszor.

A fiú végül megmutatta a nyomozóknak, hova rejtette el a lány maradványait. A legújabb vallomása szerint azonban nem ő, hanem egy barátja végzett Viviennel.

A Riasztás stábja a tárgyalás után Kakucsra ment. A gyilkossággal vádolt fiú nagyapját a családi tehenészetben találták meg. Állítja, unokája vele volt, amikor a lányt megölték. 

– Mit csinált Bálint, amikor ez az egész történt?– Még útközben is, amikor vitték be poligráfos vizsgálatra, akkor is visszatelefonált, hogy jó egy óra múlva otthon leszek, ne féljetek.– Mert ő hol volt aznap este?– Mondom, hogy itt. Itt volt, hajnal egy órától fél háromig itt fejt, 7 órakor elment egyet szunnyadni, mert én is bemegyek, amikor kifejünk. 

Hogy az idős férfi mivel érvelt még unokája ártatlansága mellett, és hogy a nyomozók milyen módszerrel törték meg a gyilkost, kiderül a Riasztásból.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »