Alföldi Róbert arcátlanul felkérdezte Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet

Alföldi Róbert arcátlanul felkérdezte Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet

Robika beindult!

Az államfői lemondást követően sorra szólalnak meg a baloldali szereplők. Mint vérszagra a keselyűk, úgy lepték el a világhálót és a közösségi médiát a kormány bukását vizionáló, tenyerüket dörzsölő megmondóemberek. Le vannak precízen osztva a szerepek, semmi nincs véletlenül.

A Hírklikk nevű baloldali propagandaportál Bródy János farizeus megnyilvánulását hozta, ahol a zeneszerző, énekes az egyik dalából idézett. Kéri László megbízhatóan hozta a szokásos vágyvezérelt kormánybukásról szóló vízióit a Klubrádióban. Nem kellett sokat várni Alföldi Róbert megszólalására sem. 

 

Hírdetés

A színész-rendező a Telexnek adott egy hosszú interjút, ahol hozta a szokásos, nyegle stílusát. Szörnyülködött, jóemberkedett, arcán kiütközött a liberális értelmiségi attitűd, a társadalom helyzete iránti műaggódás. Elmondta, jelentőségteljes hatásszüneteket tartva, hogy most aztán végérvényesen kiborult a bili, ezt már nem tűrheti el a társadalom, meg különben is a történelmi egyházak hallgatnak, nem állnak ki az emberekért. Odáig ment, hogy szemrehányóan felkérdezett három jobboldalhoz köthető művészt, Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet, hogy miért ne szólalnak meg a kegyelmi ügyben.

Ez az arrogancia annak fényében különösen felháborító, hogy a most harcosan az áldozatokat védő, áldozatokért aggódó Alföldi akkor nem szólalt meg, amikor a saját diákjával homoszexuális kapcsolatba került Bite Zsolt botránya kitört. Pedig a számos gusztustalan videót közzétevő férfi ügyében jelenleg is súlyos bűncselekmény miatt zajlik rendőrségi nyomozás. De Bródy, Kéri, a Pottyondy Edina és Osváth Zsolt nevével fémjelzett nagy influenszercsapat is valahogy mélyen hallgatott.

Azok az áldozatok ezek szerint nem számítottak. Na, ezt hívják kettős mércének.

Borítókép: Alföldi Róbert (Forrás: YouTube)

Csépányi Balázs – www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »