Alfahíres hazugságra reagált a Mi Hazánk

Reagálás a jobbikos Alfahír.hu újabb hazugságára

Az adófizetők pénzéből finanszírozott jobbikos “hírportál” azt állította, hogy egy siófoki önkormányzati képviselőnk azért távozik a Mi Hazánkból, mert “elege lett a pártban kialakult tarthatatlan állapotokból.”

Hírdetés

Ezzel szemben a valóság az, hogy az említett önkormányzati képviselő családja néhány hónapja katasztrofális élethelyzetbe került – amelyről további részleteket nem kívánunk megosztani -, ami miatt kevésbé tud részt venni a Mi Hazánk építésében. A képviselő asszony egy megható, jókívánságokkal teli levélben fogalmazta meg kilépését, amit a Mi Hazánk elnöksége megértett és elfogadott, és továbbra is aggodalommal figyeli a család helyzetét, illetve minden tőle telhető segítséget megad a képviselőnek és családjának a továbbiakban is. Ezúton is kívánunk nemzeti elkötelezettségű képviselőnknek kitartást és erőt a nehéz időszakhoz, és a helyzet mihamarabbi rendeződését.

A fenti tények ismeretében arra kérjük az Alfahír.hu-t, hogy cikkeiket a valós tényekre alapozva, a körülmények tisztázásával közöljék, tiszteletben tartva célpontjaik becsületét és emberi méltóságát is!

Árgyelán János
Mi Hazánk Mozgalom, pártigazgató


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »