Alessandra Mussolini melegebb éghajlatra küldte Jim Carrey-t, aki nagyszülei halálán humorizált

Alessandra Mussolini melegebb éghajlatra küldte Jim Carrey-t, aki nagyszülei halálán humorizált

Alessandra Mussolini arra rágott be, hogy a színész megfestette nagyszülei kivégzését.

Bár Jim Carrey filmes karrierje új lendületet kaphat a kokainista és depresszív korszaka után, kreatív energiáit egyre inkább a festészetbe öli, és ilyenkor egyáltalán nem fogja vissza magát a politikai kommentár terén. 

Hollywoodi-i celebhez méltóan természetesen a szélsőliberális ligában játszik ő is, ezért legutóbb a christchurchi muszlimok lekaszabolása után érezte úgy, hogy véleményt kell nyilvánítania, természetesen Donald Trumpot próbálva ekézni, akit egy a Föld felé száguldó „náci aszteroidaként” ábrázolt.

A legújabb műve nem sokkal értelmesebb, de legalább kellőképpen kegyeletsértő, ugyanis ezen a partizánok által 1945-ben meglincselt Benito Mussolini és kedvese látható.

Hírdetés

„Ha azon tűnődsz, hova vezet a fasizmus, csak kérdezd Benito Mussolinit és szeretőjét, Carlettát” – írta Carrey a Twitteren, ahol megosztotta a képet.

Halottgyalázó művészetét persze nem mindenki értékelte, a Duce unokája, Alessandra Mussolini keményen vissza is szólt. Először egyszerűen „rohadék” -nak nevezve őt, majd elkezdte az amerikai történelem sötétnek mondott fejezeteit felhánytorgatni a négerek rabszolgaságától az atombombáig.

Alessandra Mussolini nagyapjához hasonlóan szintén politikus, jelenleg európai parlamenti képviselő Berlsuconi jobbközép pártja, a Forza Italia színeiben.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »