Álarcos, felfegyverkezett kontinensfoglalók hordája rontott a rendőrökre

Botokkal és baseballütőkkel felfegyverkezett bevándorlók támadtak a hatóság embereire a svédországi Trollhattan városában – írja külföldi sajtóforrásokra hivatkozva a 888.hu. Egyes jelentések szerint a svédországi no-go zónák száma csaknem ötven százalékkal emelkedett az elmúlt két évben Svédországban.

A 888.hu arról ír, csütörtök este fiatal betolakodók mintegy százfős, botokkal és más ütőfegyverekkel felszerelkezett csoportja támadt a rendőrökre a svédországi Trollhattan városában. A támadás válasz volt a város egyik negyedében tartott razziára. A beszámolók szerint a helyzet akkor fajult el igazán, amikor a maszkos fiatalok tüzet akartak gyújtani az utca közepén, de ebben megakadályozták őket, ekkor kezdték el a rendőröket kővel dobálni. A környékbeli rendőrségi razziák során mindössze egy embert tartóztattak le.

Hírdetés

A városháza szóvivőjének elmondása szerint a városban az utóbbi időben rendszeressé váltak az összecsapások, ugyanakkor a bevándorlók különböző bandákba verődve egymást sem kímélik. Jelentések szerint a svédországi no-go zónák száma csaknem ötven százalékkal emelkedett az elmúlt két évben – írja a 888.hu.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »