Alakul a birodalom: a 168 Órát is a Klubrádiót megmentő, az Origóra is pályázó szabadkőműves zsidó szekta veszi meg

A Klubrádióba befektető és az Origóra is pályázó Brit Media Kft. hamarosan megvásárolja a 168 Óra többségi tulajdonrészét – értesült a Válasz.hu. Az a tegnapi hír, hogy Soros György állna a cég mögött, vélhetően csak egy tipikus zsindexes kacsa volt.

A Klubrádió mellett a 168 Órába is befektető és az Origó hírportálra is pályázó Brit Media Befektetési Kft. tulajdonosa, a brüsszeli Brit Europe Foundation nem csak a sajtópiacon aktív. 2012-ben részben ez az alapítvány vásárolta meg az Arany Alkony idősotthonok ingatlanjait birtokló céget, és az 1300 embernek otthont adó idősotthon-hálózat új fenntartója az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) lett. A Köves Slomó rabbi fémjelezte EMIH és a Brit Europe Foundation kapcsolata tehát nyilvánvaló – és ez a tény kétségessé teszi azt a tegnapi sajtóhírt, hogy Soros György állna a Brit Media Befektetési Kft. mögött. Köves ugyanis az a rabbi, aki a politika helyett igyekszik a zsidó hitéletre összpontosítani, ráadásul balról rendszeresen megkapja a „fideszes” billogot – ezért nehezen hihető, hogy Soros György épp vele összefogva próbálna magyarországi sajtóbefolyást szerezni – írja a Válasz.hu.

Hírdetés

Az viszont információink szerint igaz – folytatja a lap -, hogy a Brit Europe Foundation mögött Amerikában élő, magyar (értsd: magyarországi) származású zsidó üzletemberek állnak.

Mi már júliusban írtunk erről a rejtőzködő, nagy hatalmú zsidó társaságról: Vajon ki állhat ténylegesen a Klubrádió megsegítése mögött, és milyen cél vezérelte?

További kapcsolódó: Szépen alakul a "magyar" médiapiac: a Klubrádió után az Origót is megszerezhetik a B’nai B’rith szabadkőműves zsidói


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »