Ákos Sorossal és a CIA-jel vetette bele magát a kampányba

A kormányhoz közelálló zenész körbetáncolta a hanyatló Nyugat ópiumát.

Már pénteken betekintést nyerhetett a nagyérdemű Kovács Ákos gondolataiba a migránsválságról, ugyanis egy közel nyolcperces szeletét közzétették a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának.

„Még ha ügydöntő ereje nincs is, akkor is el kell menni szavazni – kezdődik az eszmefuttatás. – Ezzel lehet üzenni a senki által meg nem szavazott brüsszeli bürokratáknak.”

Az a gyanús…

Elismeri, hogy lehetnek valódi szerencsétlenek a menekültek között, de gyanúsnak tartja, hogy egyszerre és egy irányba indultak a „hódítók”. „A CIA kegyelméből folyó háború” mögött nemcsak, hogy felsejleni látja Sorost: 

Hírdetés

„Mindnek a kezében ott zizeg egy Soros György-Open Society Foundations által nyomtatott kis brosúra, hogy merre kell menni, mik a fő irányok.”

A hanyatló Nyugat

Megkapják a magukét Merkelék is: „Kádár alatt színesebb sajtója volt Magyarországnak, mint most van Németországban, csak liberális hang van”. Kifejti, hogy a diktatúra alatt a magyaroknak sikerült megtanulniuk, hogy felismerjék diktatúrára utaló jeleket. A válsághoz való hozzáállásunk azért is lehet más szerinte, „mert nem voltunk gyarmattartók, soha nem más vérén építettük fel a hazánkat és a házunkat”.

Ez most még nem derült ki

Az interjúrészletből az nem derült ki, hogy a komoly állami tízmilliókkal kistafírungozott zenész mit gondol arról, hogy a kormány pénzért gyakorlatilag bárkit beenged hazánkba. Valamint az sem, hogy „a migránsválsághoz eltörpülő” Voldemort-ügyről mi a véleménye.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »