Ákos rajongói nekimentek a Telekomnak

Ákos rajongói külön Facebook-csoportot hoztak létre a Telekom lépése miatt és csoportos szerződésbontásra szólítanak fel.

Nem nyugszanak az Ákos rajongók azután, hogy a Telekom kirúgta zenészt. Főleg az énekes legelvetemültebb fanatikusa háborodtak el, de annyira, hogy a legnagyobb közösségi oldalon egy külön csoportot hoztak létre Ákos a rajongók a Telekom szerződéseik felmondásáért mozgalom címmel.

Hírdetés

Mint írják semmilyen szerződésben nincs lefektetve az, hogy az embernek nem lehet értékrendje, normális értékrendje és véleménye a Világról.” A csoportos szerződésbontásra felszólító kiáltványokban azt írják, hogy semmilyen multi véleménydiktatúráját nem fogadják el és tiltakoznak ellene. Továbbá azt kérik a csoporthoz csatlakozóktól, hogy aki teheti, esetleg most jár le a hűségideje, váltson szolgáltatót.

Korábban Ákos az Echo TV-nek adott interjújában nőkről elhangzott mondata verte ki a biztosítékot sokaknál. A zenész azt mondta, hogy „a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak”.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »