Akkora az életszínvonal-növekedés, hogy jobb híján ezt is a fideszes alelnöknek kell kimondania

Akkora az életszínvonal-növekedés, hogy jobb híján ezt is a fideszes alelnöknek kell kimondania

Sajtótájékoztatót tartott a fideszes Gelencsér Attila. Téma a családtámogatási rendszer volt. Beszámolt róla a Kapospont nevű helyi portál. Nincs ebben semmi különös, Gelencsér a térség képviselője, elmondja, mi a stájsz, a helyi sajtó meg örül, hogy a pösti elefántcsont toronyból végre-valahára eljön a Képviselő Úr.

Vágás, a helyi család elmondja, tényleg milyen jó is a családtámogatási rendszer. Valahogy úgy, ahogy 2014-ben Matyi bácsi a saját nappalijában is elmondta, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg van elégedve.

Matyi bácsi a nép egyszerű gyermeke. A kisember. Kinyúlt kék póló, klottgatya, zokni, papucs. Otthoni viseletünk. Matyi bácsi olyan, mint a tisztelt Olvasó. Hát hogyne hinne neki!

Hírdetés

Gelencsér képviselő úr is igyekezett megtalálni a maga Matyi bácsiját. Csakhogy manapság – úgy tűnik – ez már nem olyan könnyű. Gelencsér képviselő úr Gáspárékon keresztül szerette volna bemutatni, hogy mennyire szereti az intézkedéseiket, és így pártunkat és kormányunkat a nagybetűs Nép. A propagandaszerkezetbe azonban homokszem kerültszúrta ki az Index.

Gáspár András családfő ugyanis, aki úgy keni-vágja a nemzetközi energiahordozók árát, mint Szabó Jóska a kisfröccsét a Tulipános Borozóban, nem más, mint a helyi Fidesz alelnöke, a kaposvári önkormányzat Ifjúsági és Sportbizottságának Fidesz által delegált külsős szakértője.

És így már mindjárt kevésbé hiteles személy Gelencsér képviselő úr „Matyi bácsija”.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »