Akkora a rend, hogy már a miskolci rendőrkapitány-helyettest is megtámadták és kirabolták a "fiatalok"

Akkora a rend, hogy már a miskolci rendőrkapitány-helyettest is megtámadták és kirabolták a "fiatalok"

Miskolc egyik legforgalmasabb és legjobban bekamerázott csomópontjában, a Villanyrendőrnél támadtak és raboltak ki hárman egy 50 év körüli férfit még múlt szombaton éjjel. A támadók nem csak a telekamerázott helyszínnel, áldozatukkal is mellényúltak, az Index ugyanis több forrásból is úgy értesült, hogy a miskolci rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettesét támadták meg.

Hírdetés

A lap úgy tudja, hogy a helyszínre éjjel negyed kettő körül mentőket is hívtak, de mire kiértek, a környéket ellepték a rendőrök. A mentők végül senkit nem szállítottak kórházba.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette a hírt, és hozzátették, hogy a rendőrök a feltételezett elkövetőket elfogták és eljárást indítottak ellenük.

Arra nem voltak hajlandók válaszolni, hogy milyen bűncselekmény miatt folyik az eljárás, mint ahogy arra sem, hogy mennyire sérült meg a kapitányságvezető-helyettes.

A megyei főügyészség szóvivője annyit közölt, hogy szombaton éjjel egy 15, egy 16 és egy 17 éves “fiatalember” támadott meg egy férfit. Ellenük csoportosan elkövetett kifosztás bűntette és halmazatban elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás, az ügyészség augusztus 18-án pedig indítványozta a letartóztatásukat, melyet a bíróság még aznap el is rendelt.

Az Index információja szerint a rendőr gerinccsigolyája sérült meg, a három “kamasz” a mobiltelefonját vette el.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »