AKKOR NÉZZÜK CSAK! – VÁMOS ÁGNES BÉRLETI SZERZŐDÉSEI 1.

AKKOR NÉZZÜK CSAK! –  VÁMOS ÁGNES BÉRLETI SZERZŐDÉSEI 1.

Reggel már írtam arról, hogy a V. Naszályi vezette, összellenzéki budavári önkormányzat törvénysértő módon, igazi gyáva, sunyi szarjankóként nem hajlandó eleget tenni kötelezettségének, és nem adja ki számunkra a közérdekű adatigénylés során kikért szerződéseket.

Mi olyan baloldali, liberális közszereplők, helyi vagy országos politikusok, újságírók lakásbérleti szerződéseit kértük ki, akik ugyanolyan státusban vannak, mint az önkormányzat és a ballibsi sajtó által évek óta hazugságokkal megrágalmazott jobboldali kötődésű közszereplők, politikusok és újságírók.

Nos, akkor, hogy V. Naszályiék mozgását kicsit meggyorsítsuk, első körben ezennel nyilvánosságra hozom Vámos Ágnes lakásbérleti szerződését, valamint várbeli üzlethelységének bérleti szerződését.

Vámos Ágnes a tavalyi önkormányzati választásokon az I. kerületben összellenzéki (Momentum, DK, MSZP, Párbeszéd, LMP, Jobbik) támogatással indult önkormányzati képviselőnek.

Jelenleg V. Naszályi Márta polgármester egyik bizalmasa, a Budavári Önkormányzat kulturális és oktatási tanácsadója. (Korábban a Magyar Bálint vezette oktatási minisztériumban dolgozott.)

Nos, Vámos Ágnes a vár egyik legszebb utcájában, a csöndes és festői Fortuna utcában, a Karmelita kolostortól alig néhány száz méterre bérel egy önkormányzati lakást.

Bérleti viszonyának kezdete: 2011. július 22.

Hírdetés

A komfortos, kétszobás, 57 négyzetméteres lakás havi bérleti díja: 13 110 Ft.

Vagyis négyzetméterenként 230 azaz kétszázharminc forintot fizet az önkormányzat jelenlegi tanácsadója, az összellenzéki képviselő jelölt, a baloldali-liberális kötődésű Vámos Ágnes a bérleményéért. (Emlékeztetőül: a gazemberek elrettentő példaként ordítozták, hogy a Bayer Zsolt milyen keveset fizet a bérleményéért. V. Naszályi amúgy még februárban kifejtette, hogy a költségelvű bérlők 425 forintot fizetnek négyzetméterenként, és ezt fel fogják emelni.

Ok, emeljétek! Én amúgy most is a dupláját fizetem, ellenben Vámos Ágnes a felét.

Miért is?

S hogy segítsünk a momentumos kis pöcsöknek, hogy hol kell majd összefirkálni az aszfaltot mindenféle idióta, demagóg és trágár jelszavakkal Vámos Ágnes égbekiáltóan röhejes bérleti díja miatt, nevezett önkormányzati tanácsadó címe: Fortuna utca 17. Máris indulhattok!

A bérleti szerződés mellett közzéteszem Vámos Ágnes üzletének bérleti szerződését is. Hozzáértőkkel beszélve annyit tudok mondani, hogy ez a bérleti díj megfelel az átlagos és normális vári, üzleti bérleti díjaknak. Vagyis szó sincs arról, hogy a korábbi önkormányzat a „kormánypártiakkal” kivételezett volna.

Tehát: itt a két bérleti szerződés, olvasgassák.

skm_c22719092614340.pdf

ri26_28.pdf

A kis kopasz köcsög a 24.hu-tól, meg az összes többi rohadék pedig rohanhat a Fortuna 17 elé mikrofonokkal és fényképezőgépekkel. Mert azt el sem tudom képzelni, hogy nem csapnak le egy havi 230 forintos négyzetméterenkénti bérleti díjra. Hát ez igazán skandallum, nem, rohadékok?


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »