Akinek pedig mindez nem tetszik, az tudjuk micsoda…

A baszott nagy tolerancia és persze a mérhetetlen európai felvilágosodás jegyében a következő napokban, Bécsben újraértelmezik a gyalogosoknak szóló közlekedési lámpákat. A potom 63 ezer euróba kerülő akció keretében az osztrák főváros csaknem 50 jelzőlámpájának ábrája változik meg úgy, hogy a megszokott egyalakos piktogramok helyett innentől egynemű párok mutatják majd az áthaladás lehetőségét, vagy épp figyelmeztetnek a tilos jelzésre…

Azért valljuk meg, a buzilobbi csodákra képes. Sikerült nekik elérniük, hogy egy egyszerű közlekedési lámpa is a homoszex-propaganda szolgálatába álljon. Lassan annyira trendi lesz buzinak lenni, hogy a végén még kötelezővé teszik. Arról már nem is beszélve, hogy innen már egész könnyű lesz továbbmenni. Jövőre jön majd az animalszexes lámpa, pasi a kecskével, aztán onnan már csak egy kis lépés a pedofilos lámpa, csakhogy minden aberrált kapjon egy kis reklámot. Természetesen mindezt a tolerancia és a nyitottság fényében.

Hírdetés

Akinek pedig mindez nem tetszik, az tudjuk micsoda.

Egy fasisztanácirasszistahomofóbintoleráns pusztabunkó.

Mára eljutottunk oda, hogy az EU-ban valódi jogai csak a deviánsoknak és a kisebbségeknek vannak. A normális többségnek csak egy valami maradt: fizesse be az adót és fogja be a pofáját.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »