Akiknek Orbán sem tud parancsolni, mert végrehajtók kenik az alvezéreit

Akiknek Orbán sem tud parancsolni, mert végrehajtók kenik az alvezéreit

Mint megszokhattuk, a Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara (MBVK) szokás szerint nagy ívben tesz a törvényekre. Már a lakájmédia is attól hangos, hogy a devizában eladósodott emberek fizetését jogtalanul letiltó, illetve ingatlanjaikat elárverező végrehajtók álljanak le végre, függesszék fel a végrehajtási eljárást.

Mondhat Orbán fogadott szószólója, Patyi Gergely akármit, Gyilkos Császtinak és droidhadseregének nem tudnak parancsolni. Nemhogy nem függesztik fel az eljárást, egyben vonatják vissza a fizetések, nyugdíjak letiltását, még a látszatra sem adnak annyit sem, hogy legalább a jogaikról tájékoztassák az eddig hatékony módszerekkel fosztogatott adósokat.

Jogszabály ide, törvény oda, Orbán egyszerűen nem tud rendet tartani a végrehajtók között semmilyen módon. Nyilatkozhat illetékes elvtárs akármit, olyanról még nem hallottunk, hogy valaki, bárki, a fülkeforradalmárok törvényeinek engedelmeskedő végrehajtó által augusztusra – ahogy Patyi nyilatkozta – megkapta volna a teljes fizetését. Ezzel együtt olyat sem hallottunk, hogy bármelyik árverezési hirdetményt visszavonták volna. Minden megy a régi „rendben”.

Hírdetés

Ehelyett annyit kap a magyar adós az MBVK részéről, hogy értelmezésük szerint a jogszabály a nem magyar bankokra nem vonatkozik. Magyarán – szerintük – egyikre sem, mert tisztán magyar bankot még senki nem látott, így mondhat Orbán akármit, maradhat minden a régiben.

Nem tudjuk, mi lenne akkor, ha végre ténylegesen jogi végzettséghez kötnék a végrehajtói hivatást, és nem gyorstalpalón, drága pénzért vásárolt jogi diplomával – vagy anélkül – uralkodó pribékek értelmeznék az egyébként egyértelmű jogszabályokat – évi pár száz millióért.

A „devizában” eladósodott magyaroknak meg üzenjük: menjenek be végrehajtójukhoz, kérjék az ingatlanjukra megindított árverés és a fizetésük letiltásának felfüggesztését, illetve kérjék vissza a július 26-a óta fizetésükből jogtalanul letiltott összeget mind a végrehajtótól, mind a kamarától… Mert persze Császti már megkapta tőlünk, ami neki „jár”, most fizesse vissza, ami nekünk jár!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »