"Aki védi őket, az elárulja a saját nemzetét és megássa a saját és gyermekei sírját…"

Örülök, hogy ebben az országban élhetek, mert itt csak a szokásos ….bűnözés nyomorítja meg az emberek életét és még nem kell négerbűnözéssel számolnunk. Eddig nem szólaltam meg migráns témában, de a személyes tapasztalataim meggyőztek arról, hogy a legkisebb toleranciának sincs helye.

Magyar Menedék - Magyar Jézus

Igen, nagyon szomorú, hogy vannak, akik a háború elől menekülnek, de ott vannak a nagyon gazdag arab országok, lenne lehetőségük befogadni a hasonló kultúrkörből származó menekülteket.

Nekik nem ment el az eszük, semmi szükségük nincs rájuk.
Nekünk miért is kellenének ?

Mikor itt voltak a Keleti pályaudvarnál, elmentem, készítettem pár képet. A gyerekek hasonló módon viselkedtek, mint a világon mindenhol, de a fiatal férfiak szemében olyan izzó gyűlöletet láttam, amely nem tette őket szimpatikussá.

A legmegdöbbentőbb élményem az volt, hogy a nagy körúton az egyik színház előtt, kora délután, két néger kan szart és röhögött a megdöbbent emberek pofájába. Igen, írhattam volna, hogy végezte a dolgát, de az ebben az esetben nem szemléltetné a jelenet irrealitását. Azok, akik egy európai nagyváros, forgalmas utcáján, nyilvánosan szarnak, vajon mennyire fogják tisztelni az európai embereket, mennyire fognak beilleszkedni ?

Hírdetés

Aki védi őket az elárulja a saját nemzetét és megássa a saját és gyermekei sírját.

Különbséget kell tenni azon arabok közt, kik itt dolgoznak, vállalkoznak és azok közt, akik saját hazájukban is a társadalom legaljához tartoztak.

Miért kellene nekünk bárki is, aki csak élősködni akar ?

Egyre nagyobb a veszély, hamarosan elindul az újabb milliós áradat.

Magyarországon csak a gólyáknak van helyük Afrikából, ők jöhetnek minden évben, hiszen itthon vannak, de egyetlen egy élősködő. mutyizó, zavarosban halászó négerre sincs szükségünk !!!

molotov


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »