"Aki utolsó lélegzetéig náci volt"

Sigmar Gabriel gazdasági miniszter és alkancellár egy hétvégi interjúban beszélt a parlamenten kívüli, de egyre népszerűbbé váló Alternatíva Németországnak párt (AfD) politikájáról. A bevándorlás- és muszlimellenes pártról többek között azt mondta: „Mindent, amit mondanak, már hallottam. Csak hogy világos legyen: a saját apámtól. Aki utolsó lélegzetéig náci volt.”

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Hírdetés

Az AfD múlt hónapban mutatta be nyíltan muszlimellenes programját, amiben többek között leszögezték, hogy az iszlám nem Németország része. Betiltanák a minareteket, a müezzinek imába hívását vagy a fejkendőt a nőkön. A párt vezetője, Frauke Petry pedig arról beszélt korábban, hogy a német rendőrségnek késznek kéne lennie lelőni az országba illegálisan belépő migránsokat.

Gabriel szerint az AfD tagjai a modern Németországot tagadják. Mint mondta, szerinte a párt tagjai a hatvanas évek elnyomott német társadalmához akarnak visszatérni, amikor a nők még otthon voltak, a külföldiek, melegek és leszbikusok pedig láthatatlanok kellett, hogy legyenek.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »