Aki nem tudja, az tanítja: Vona Gábor politikai kurzust indít!

Aki nem tudja, az tanítja: Vona Gábor politikai kurzust indít!

Na jó azt eddig is tudtuk, hogy aki nem tudja az tanítja, de eddig azt mondták, hogy az a „tesitanár”. De most jön Vona Gábor és elkezdi az oktatást.

Sok minden kiderül Vona Gábor Workshopjáról az egykori pártelnök honlapján. Először is az, hogy december 8-ra minden hely elkelt négy óra alatt. Aztán az is, hogy december 9-én is lesz 50 szerencsés, aki meghallgathatja a Jobbik levitézlett vezérét. Hamar fény derült arra is, hogy a „jelképes jegyár” hétezer forint plusz áfa. És az is, hogy Vona húsz év tapasztalatát adja néhány óra alatt, de a belépő tartalmazza a kávé, a tea és a víz árát – ezekből korlátlanul lehet fogyasztani, de mondjuk aki le akarja inni a hétezer plusz áfát, az nagyon sokat lesz a mosdóban. Az eseményt persze reklámozza is Vona, bár azt nehéz megérteni, hogy miért dobták ki egy erdő szélére, hogy elmondja mennyire várja a jelentkezőket.

No, de mi lesz vajon maga a képzés? Erről konkrétan semmi sem derül ki, azt leszámítva, hogy a Jobbik volt vezére húsz év tapasztalatát adja át. Így aztán kénytelenek vagyunk tippelni. Nyilván lesz valami íve az egésznek, mert valamivel ki kell tölteni a 10 és 19 óra közti időt (az egy óra ebédszüneten kívül persze). 

Szóval mi lesz a téma? 

Hírdetés

Onnan indulhatna mondjuk, hogy miként lépett be a polgári körbe, amit aztán otthagyott, hogy egy szélsőjobbos pártot kreáljon, amely teljes melleszéleséggel ment neki a zsidóknak, a cigányoknak és a melegeknek. Aztán jöhet a megvilágosodás, amikor Simicska Lajos pénzére hallgatva elkezdett kutyákat simogatni, a zsidók és a cigányok szapulása helyett, izraelitákat és romákat emlegetni. És aztán még szóba kerülhet a csúfos bukás. Amikor mindenkivel elhitette, hogy az ő (vagy inkább Simicska) pártja úgy leváltja a Fideszt, mint a szél, de ehhez képest akkora maflást kapott a választóktól, hogy a fal adta a másikat. 

Workshop-nak semmiképpen sem tekinteném Vona kezdeményezését. Legyen inkább egy indokolatlanul hosszúra nyújutott politikai élménybeszámoló. Lehetne alcíme az is, hogy „Árulások, amelyek a totális megsemmisüléshez vezettek”. 

Esetleg az, hogy „Vona Gábor politikai kurzusa – avagy, aki nem tudja, az tanítja”.

Kecskés István – https://ezatuti.blogstar.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »