Aki nem így áll hozzá, az hazaáruló!

Tudom sokaknak nem fog tetszeni, de nem igazán érdekel.

Mert ha Kanada, Finnország, Ausztrália, stb. NÉPE és VEZETŐI ÍGY megfogalmazzák a gondolataikat a menekültnek nevezett szarháziakról, akkor akinek ez nem tetszik az MEHET utánuk, és a határnál eldobhatja az okmányait……. Majd MERKELANYU segít neki! Ausztria, meg megérdemli az imámját, meg az a sok köcsög is, akinek az “Allah il Allah” tetszik.

Az tanulmányozhatja a lenti részben a szabályokat. -szalontay-

Egy menza disznóhússal

Muszlim szülők azt követelték, hogy Montreal (Kanada) egyik elővárosának minden iskolai menzájáról tiltsák ki a disznóhúst.
A polgármester elutasította a követelést, a jegyző pedig levelet küldött minden szülőnek, amelyben megmagyarázta, hogy miért.

“Önöknek, muszlimoknak meg kell tanulniuk, hogy Kanada és Quebec szokásaihoz, hagyományaihoz és az ottani életformához alkalmazkodjanak, mert a bevándorlásukkor ezt választották.

Meg kell érteniük, hogy integrálódniuk kell, mert önöknek kell az életmódjukon változtatni, nem a kanadaiaknak, akik önöket nagyvonalúan befogadták.

Meg kell érteniük, hogy a kanadaiak sem nem rasszisták, sem nem idegengyűlölők, hisz már eddig is sok muszlim bevándorlót fogadtak el. De a kanadaiak nem hajlandók arra, hogy azonosságukat és kultúrájukat feladják. És ha Kanada befogadó ország, akkor nem a polgármester az, aki a külföldieket befogadta, hanem Kanada-Quebec népe.

Végül meg kell érteniük, hogy Kanada a maga zsidó-keresztény gyökereivel, karácsonyfáival, templomaival és vallási ünnepeivel a vallást a magánélet keretei között tartja.
A közösségnek joga volt arra, hogy mindenféle megegyezést az iszlámmal és sariával elhárítson. Mindazoknak a muszlimoknak, akik ezt a világszemléletet nem tudják elfogadni, és nem érzik jól magukat Kanadában, azt tudjuk mondani, hogy a világon 57 csodaszép muszlim ország van, a legtöbbjükben népességhiány van, és készek arra, hogy a szegényeket a sariával összhangban szeretettel fogadják.

Ha önök a hazájukat Kanadával és nem valamelyik muszlim országgal cserélték fel, akkor ez azért volt, mert a kanadai élet kellemesebb mint bárhol másutt.
Tegyék fel egyszer maguknak a kérdést: Miért jobb itt, Kanadában mint ott, ahonnan jöttek? A válaszunk: menza disznóhússal.

Finnország

A hét végén több tucat menekült tért vissza Svédországba az északi svéd határon keresztül, miután Finnországban dühös patrióták migránsellenes tüntetéseivel szembesültek – közölte azt ORF tévé. Több színes bőrű menekültet Kemi finn városban halálosan is megfenyegettek az őket nem szívesen látó helyiek.
Az egyik svéd rádió jelentése szerint a visszatértek közül 20-30-an Lulelában nyertek elhelyezést. Őket a határ finn oldalán, Haparanda/Ornio kettős városban több száz tüntető állította meg, a határ azonnali lezárását követelve.
Az SVT rádió szerint további migránscsoportok önként tértek vissza Svédországba, miután előzőleg egészen Kemi kikötővárosig jutottak el, ahol – saját elmondásuk szerint – fizikai támadásnak voltak kitéve, és azzal fenyegették meg őket, hogy meg is ölik őket, ha nem tűnnek el Finnországból.

Hírdetés

Ausztria

A sörfesztiválokra és a küszöbön álló osztrák tartományi választásokra bányászták elő ezt a régebbi “oktatófilmet”: Az imám németül és arabul is elmondja, mit átkoz el Allah:

– alkoholt (készítőjét, fogyasztóját, forgalmazóját)

– aki elvált nőt (férfit) vesz el

– aki tetováltatja magát (és tetovál)

– aki (saját, vagy más ember) szemöldökét (szőrzetet) eltávolítja/ritkítja

– aki vendéghajat, vagy parókát hord

– aki Allah teremtését megváltoztatja (=plasztikai sebészeti beavatkozáson megy át)
A “Patrióta vagyok, nem náci” csoport filmjét 20 perc alatt (eddig) 170,000 nézték meg:
https://www.facebook.com/Patriotismus/videos/928012223901374/

(Időközben a filmet a facebook elérhetetlenné tette /szerk./)

Nekünk és főleg nekem nagyon tele van a hócipőm ezekkel az életükért futó menekültekkel! Miért is? Többek közt azért is, mert az európai vezetők mintha elfelejtenék, hogy Európát mi tettük Európává!

Most pedig azt látom, hogy egy emberöltő és vége Európának!

Addig pedig etetjük őket, majd hálából gyerekeinket nyomorba döntik, velünk együtt. Kemény és határozottan kell lépnünk, hiszen megmaradásunk a tét. A 24. órában vagyunk a pontos idő: 23 óra 50 perc!
Az a magyar politikus, aki ezt nem látja az hazaáruló!
Európai politikus, aki ezt nem látja Európa árulója!

Mészáros Imre
elnök,
Gój Motoros Egyesület

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »