Aki nem antialkoholista, az alkoholista

Néhány napja antifasiszták tiltakoztak a kormány által a Szabadság térre tervezett német megszállás emlékműve ellen. A maroknyi csoport kezdetben azzal próbálkozott, hogy sorfalat akart állni a téren álló szovjet fallosz tövében, de aztán a végére lettek erről, mivel nem voltak annyian, hogy mindez összejöhessen. Így aztán csak odaálltak Szanyi elvtárs mellé, aki elszántan, harcra készen belemondta a kamerákba:
Felhívom hát a mai csalárdokat és megalkuvókat, hogy térjenek magukhoz! Ha ezt nem teszik, a történelem szemétdombján végzik. A nácibérenc nyilasok és a velük együttműködők, vagy akár csak megalkuvók a pokolban végzik, tegnap, ma és holnap egyaránt.

Jegyezzétek meg hát ezt, mert ez is fehér, vagy fekete, s nincs szürke árnyalata:

Európában, aki nem antifasiszta, az fasiszta!

Megismétlem: Európában, aki nem antifasiszta, az fasiszta!

Hírdetés

Ez a komplex magyar elvtársi gondolkodás. Vannak fák és antifák. Azt pedig, hogy ki melyik csoportba tartozik, azt természetesen csak és kizárólag a felvilágosult balliberált oldal letéteménye eldönteni. Ezt csak ők tudják megítélni. Méghozzá tévedhetetlenül. Az meg, hogy van cirka kilencmillió magyar, aki konkrétan magasról tesz az egész faszistázós, antiszemitázós erőlködésre, senkit nem érdekel arrafelé.

Aki nem antifasiszta, az fasiszta!

Ebből a gondolkodásmódból kiindulva akkor, aki meg nem antialkoholista, az alkoholista.

Igaz, Tibi?


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »